Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

miercuri, 1 octombrie 2014

Rezultatele concursului „Călătoria în timp”

O să fiu rapidă de data asta, pentru că a început facultatea și timpul deja a început să treacă altfel. V-am provocat să vă găsiți un loc sau un timp în care vreți să evadați. Voi mi-ați răspuns și mi-a plăcut să citesc despre destinațiile voastre preferate. Tocmai de aceea, am regretat faptul că a trebuit să descalific două persoane (cineva a omis să-mi lase o adresă de mail, iar altcineva a depășit perioada de înscriere). Totuși, un câștigător există:

     

Prin urmare, cea care va avea în bibliotecă un exemplar din A doua Fundație înainte ca romanul să apară pe piață este Veronica! Felicitări! O să te rog să-mi trimiți un e-mail cu datele tale personale (numele, adresa și numărul de telefon) la adresa jurnalul.unei.cititoare@gmail.com. E-mailul trebuie trimis de pe adresa cu care te-ai înscris în concurs în maxim 5 zile (adică până pe 5 octombrie, inclusiv).

Felicitări și celorlalți concurenți și mulțumesc editurii Paladin pentru ocazia de a organiza acest concurs :)

2 comentarii:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.