Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

vineri, 29 aprilie 2016

Rezultatele concursului „Poveștile lui Bartholomeus”

Acum vreo două săptămâni, v-am provocat să vă imaginați ce ar putea să vă povestească scheletul Bartholomeus Pumn-de-Oase. N-o să prelungesc suspansul: cea care va avea ocazia să citească povestea spusă de Bartholomeus este Andreea Ciucă. Felicitări! Aștept un e-mail cu datele tale personale (numele, adresa de livrare și numărul de telefon) la adresa jurnalul.unei.cititoare@gmail.com. E-mailul trebuie trimis de pe adresa cu care te-ai înscris în concurs în maximum 5 zile (adică până pe 4 mai, inclusiv).

Găsiți mai jos lista tututor persoanelor înscrise (click pe imagini pentru mărire) și rezultatele oferite de random.org. Mulțumesc autorului pentru că mi-a oferit ocazia să organizez acest concurs și mulțumesc tuturor participanților! Sper să vă revăd pe blog, să discutăm despre poveștile care se ascund în fiecare carte!2 comentarii:

 1. Sa inteleg ca participarea mea n-a fost luata in considerare pentru ca s-a postat raspunsul cu o secunda mai tarziu :( ...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salut! Din păcate da, acesta a fost motivul, m-am uitat la dată atunci când am alcătuit tabelul :(
   O să mai lansez câteva concursuri în perioada următoare, îți urez mai mult succes atunci!!

   Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.