Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

duminică, 17 aprilie 2016

Concurs: Poveștile lui Bartholomeus

Luna viitoare, la editura Herg Benet va fi publicat volumul Miasma. Tratat de rezistența materialelor de Flavius Ardelean. Deși romanul va putea fi citit independent de celelalte cărți din ciclul Miasma, parcă e păcat să nu citiți și Scârba sfântului cu sfoară roșie înainte, ca să vă familiarizați puțin cu universul cetății Mandragora. Tocmai de aceea, cu sprijinul autorului, am să ofer un exemplar din Scârba... unui cititor norocos.

Câteva detalii despre roman se găsesc în recenzia lui, însă aș vrea să adaug și o scurtă descriere a lui Bartholomeus Pumn-de-Oase: un schelet care spune povești drumeților care îl însoțesc în preumblările sale. De asemenea, aș mai vrea și să vă provoc imaginația cu întrebarea: Dacă ai călători câteva zile alături de Bartholomeus, ce poveste crezi că ți-ar spune?

Răspunsul poate fi oricât de schițat sau de detaliat vreți, poate fi doar o idee sau o întreagă poveste (scurtă). Contează doar să fie însoțit de:
o adresă de e-mail valabilă (folosită pentru validarea câștigătorului),
o metodă prin care urmăriți blogul (Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin sau e-mail subscription) și numele/adresa contului,
• opțional, puteți să dați un share concursului, ca să se răspândească vestea și puteți să-i dați un like paginii de autor a lui Flavius, pentru că postează chestii faine. Și, fiind opționale, puteți face oricare din aceste două acțiuni și fără să participați la concurs ;)

Concursul se încheie pe 26 aprilie 2016, ora 23:59, iar câștigătorul va fi anunțat pe blog și pe Facebook. Mult succes tuturor!

19 comentarii:

  1. Nu știu dacă Bartholomeus Pumn-de-Oase spune povești inventate sau din viața reală, dar oricare ar fi dintre cele două, cred că s-ar hotărî să-mi destăinuie povestea vieții lui. Ce-a fost înainte de-a fi alcătuit doar din oase, cum a ajuns așa și dacă a fost blestemat sau a fost alegerea lui să devină un schelet. Dacă este prima, ce a făcut de a fost blestemat, și dacă a vrut, care a fost motivul. Cred că ascunde o suferință care îi macină sufletul atât de greu încercat, iar povestea lui merită a fi auzită. :)

    E-mail: Pandelea.Andreea24@yahoo.com
    Facebook: Andreea Pandelea

    RăspundețiȘtergere
  2. As dori sa aud povestea lui Suemolohtrab de la origini si pana in prezent :-)
    simona_msc@yahoo.com
    fb Simona Mihalache

    RăspundețiȘtergere
  3. E-mail: alex_baban2006@yahoo.com
    Facebook: Baban Alexandru-Marian
    Share: https://www.facebook.com/baban.alexandrumarian
    Povestea lui Suemolohtrab de la origini si pana in prezent

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc pentru participare, însă întrebarea din concurs nu avea un răspuns fix, ci speram ca fiecare să vină cu răspunsul personal... Dacă vrei, poți lăsa un comentariu-răspuns la acesta în care să încerci să vii cu propria versiune de poveste :)

      Ștergere
  4. Sunt de parere ca mi-ar povesti lucruri interesante din istorie,sau evenimente care l-au marcat din viata sa,nu stiu ce altceva ar putea sa imi povesteasca.
    Follow prin google de pe acest cont.
    Share pe facebook de pe: Georgiana Maria cu acelasi cont am dat si la pagini
    Adresa de e-mail: roxyk_roxi12@yahoo.com cu care am dat si subscribe

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate ar povesti cateva experiente de viata, elemente de fizica quantica si genealogie, arta, impacare, desfranare, cumpatare, drumul vietii :)

    E-mail: dunel.gl@gmail.com
    Facebook: Georgian Laurentiu

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca as calatori cu Bartholomeus Pumn-de-Oase probabil ca nu mi-ar spune doar el povesti, ci ne-am povesti reciproc diverse lucruri. Eu i-as spune despre ce am invatat din cartile mele preferate, despre copilaria si familia mea. El mi-ar povesti despre viata lui, depre cum era inainte si prin ce intamplari a trecut.

    Facebook: Narcisa Elena Clipa
    E-mail: narcisascumpik@yahoo.com
    Urmaresc blogul pe Facebook si prin mail

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca ar povesti despre viata lui si despre experientele acestuia, am dar like paginii de facebook si prin google+ ca Nightwish

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca as calatori cu Bartholomeus Pumn-de-Oase probabil mi-ar povesti ceva din trecut, ceva legat de istorie, o poveste destul de infricosatoare, dar interesanta.
    E-mail: danny6006@yahoo.com
    Urmaresc blogul pe Facebook si prin mail

    RăspundețiȘtergere
  9. Onofrei Mihaela Nicoleta21 aprilie 2016 la 02:55

    Dacă aș călători cu Bartholomeus Pumn-de-Oase cred că mi-ar povesti despre bunică.sa, care la 70 de ani,a murit,culmea, de osteoporoză. ��
    E-mail: onofreinicoleta999@yahoo.com
    Urmăresc blogul -de curând- pe facebook.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bartholomeus mi-ar povesti despre univers, despre începuturile lui și mi-ar putea relata fiecare secundă a Pământului, încă de la nașterea sa.
    Email: andreeadragan98@yahoo.com
    Urmăresc blogul prin mail.

    RăspundețiȘtergere
  11. Bartholomeus Pumn-de-Oase mi-ar spune cu siguranta povestea despre sfarsitul lumii trecute si inceputul acesteia, detalii pe care nu le-a spus nimanui altcineva, pentru ca ar avea incredere in mine si ar vedea cat de curioasa sunt. Si mi-ar mai spune cum a reusit el sa se strecoare si sa ramana pe aici de-a lungul atator milenii si sute de milenii, iar eu l-as asculta cu gura cascata.
    Urmaresc blogul prin:
    email: insideovi2005@yahoo.com,
    facebook: Ema Georgiana,
    twitter: Ema Bercaru
    Share: https://twitter.com/EmaBercaru/status/723897026187001856

    RăspundețiȘtergere
  12. Hmm... eu cred ca Bartholomeus mi-ar spune o poveste de groaza =)) Nu stiu de ce, dar numele lui "Pumn-de-Oase" ma duce cu gandul la ceva oarecum grotesc. Eu una ma vad stand cu acest personaj noaptea langa un foc de tabara, ascultand povesti care sa imi inghete sangele in vene si care sa ma faca sa am cosmaruri cateva nopti bune =))

    Urmaresc blogul prin e-mail: simonastavar@gmail.com; facebook: Simona Stavar; twitter: Simona-Elena si google+: Simona Stavar

    RăspundețiȘtergere
  13. Consider că Bartholomeus mi-ar explica varianta adevărată a începutului lumii și modul în care prima pereche umană a ratat paradisul. As afla probabil și dacă avem intr-adevar liber arbitru sau suntem sclavii acestei lumi fără strop de libertate personala. De asemenea tot el cred că ar clarifica problema controversata a finalului acestei lumi, potrivit experienței sale de viață. Sunt sigură că Bartholimeus ar fi un tovarăș foarte interesant de conversație și as găsi răspunsuri care mi-ar risipi îndoielile.
    Urmăresc Blogul prin email: rujamihaela18@yahoo.com
    Pe Facebook cu numele Mela Ruja Diaconu.
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=794163800718785&id=100003755170573

    RăspundețiȘtergere
  14. Bartholomeus Pumn-de-Oase mi-ar spune povestea vietii lui, mi-ar povesti ce a fost inainte de a fi Bartholomeus si cum a ajuns un asemenea povestitor. Iar povestea ar fi cu siguranta superba.
    Email: narciz.carmen@gmail.com
    Urmaresc blogul cu facebook: Narcisa Carmen

    RăspundețiȘtergere
  15. Bartholomeus Pumn-de-Oase mi-ar spune cum pot sa-mi accesez puterile magice.
    Email maliz472000@yahoo.com
    Urmaresc blogul cu facebook https://www.facebook.com/luiza.ion

    RăspundețiȘtergere
  16. Mi-ar povesti cum a cunoscut-o pe Scheletica, care locuia in grota de peste drum, si ce poveste de dragoste platonica a avut cu ea si cat de rau ii pare ca n-a cunoscut-o cand exista ca om, ca sa fie totul perfect.
    Urmaresc blogul cu fb: Typhoon Ciel si email: typhoon_du_ciel@yahoo.com
    Share: https://www.facebook.com/typhoon.ciel/posts/946139482166584

    RăspundețiȘtergere
  17. Bartholomeus Pumn-de-Oase mi-ar povesti povestea lui Cate-n-luna-si-in-stele si De-la-soare-pan'-la-luna si cum s-au cunoscut cei doi si cat de mult s-au iubit.
    Email: stefania.bercaru@yahoo.com
    Urmaresc blogul cu emailul si cu fb: Stefania Bercaru

    RăspundețiȘtergere
  18. Bartholomeus mi-ar spune povestea Cerului si a Pamantului, mi-ar spune despre inceputul si sfarsitul lumii si m-ar invata cum sa traiesc fiecare moment ca pe ultimul moment.
    Urmaresc blogul cu iulia_vicky@yahoo.com si Fb: Iulia Victorita

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.