Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

joi, 18 septembrie 2014

Lansare „Îngeri de gheață”

Peste exact o săptămână are loc lansarea bucureșteană a volumului 3 din seria Dincolo de moarte scrisă de Adina Speteanu. Mai exact, joi 25 septembrie, în grădina La un ceai, la ora 18:00, Adina o să vă povestească puțin despre carte și o să umple pagina de gardă a cărților voastre cu cuvinte frumoase (nu sunt cea mai obiectivă persoană în această privință, dar chiar îmi plac dedicațiile ei)

Descriere:
"După ce a devenit conducătoarea strigoilor, toți au crezut că situația în Strygorra se va îmbunătăți. Dar Nataliei îi este greu să se vadă în fruntea unui popor pe care uneori nu îl poate înțelege, mai ales după ce a fost la un pas de moarte în temnița lui Dragoș.
Toate încercările ei de a-și proteja familia devin inutile, iar secretele pe care le ascunde de ceilalți strigoi încep să iasă la lumină. Deși luptă cu toate forțele pentru a face față greutăților, bătălia se transformă rapid într-un joc în care fiecare riscă totul sau nimic.
Spionul de care se temeau este mai aproape decât au crezut, punând viața membrilor Gărzii în pericol. Pentru a-i salva, Natalia face un pact cu persoana care îi poate răni în orice moment.
Într-un tărâm în care adevărul este cel mai păzit secret, ar putea relațiile de prietenie să dureze la nesfârșit?"


Găsiți un fragment din noul roman aici -> [link]

Din păcate, eu sunt plecată din București pe 25 (și mă oftic enorm), așa că nu pot decât să sper că veți merge în număr cât mai mare, pentru că merită. De asemenea, poate vreunul dintre participanți are chef să împărtășească experiența cu alții și scrie un articol în cadrul campaniei „Autor pentru o zi”. Ce ziceți?

6 comentarii:

  1. Nu am mai fost niciodată la o lansare de carte, deși am mai auzit-o pe autoare vorbind o dată, nu știu cum m-am nimerit la un Gaudeamus și am aflat că era acolo :)) Cred că voi merge la asta, dacă nu intervine ceva, sunt curioasă cum e. Voiam să iau și eu cartea, dar norocoasa de mine a rămas fără bani :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Have fun, sunt sigură că o să-ți placă, întotdeauna la lansările ei ai senzația că editura și totți oameni de-acolo sunt o mare familie, e frumos :) Și s-ar putea să fie reduceri la lansare, așa că poate ai noroc ;)

      Ștergere
    2. Știu că mi-a plăcut cum a vorbit autoarea când am auzit-o prima dată, în mare de asta vreau să și merg :) Tot degeaba, sunt chiar pe zero.

      Ștergere
    3. O să mai fie evenimente și ocazii, o să pui tu mâna pe ea ;)

      Ștergere
  2. De ce toate lansarile faine se carte se tin in Bucuresti? :( Nu e drept :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De fapt, asta e cumva a doua lansare, volumul a fost lansat oficial prima dată astă vară, la Râșnov. De asemenea, am prins un zvon cum să Tritonic pregătește ceva pentru Deva prin octombrie, dacă te ajută... :D

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.