Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Tot conținutul vechi este în continuare disponibil la această adresă, însă pentru a citi articolele noi, accesați jurnalul-unei-cititoare.ro.

Campania „Autor pentru o zi”

Autor pentru o zi
Am demarat proiectul Autor pentru o zi în noiembrie 2012 pentru a oferi tuturor posibilitatea de a publica articole pe acest blog. Oricine își dorește să ia parte la acest proiect nu trebuie decât să scrie un articol și să îl trimită la adresa jurnalul.unei.cititoare@gmail.com, incluzand în mail și numele cu care dorește să semneze articolul. (Pentru autorii care sunt deja bloggeri, se poate pune pe numele lor un link către blogul lor)

Nu există limită de spațiu/caractere, singura condiție fiind ca articolul să se potrivească temei blogului (poate fi legat în orice mod de universul lecturii, inclusiv recenzii, articole despre un serial sau despre un film care v-a placut etc.) Nu există limită de timp, proiectul se va desfașura pe o perioadă nelimitată. Detalii suplimentare despre ideea din spatele proiectului gasiți aici.

Articole care au aparut deja:
Recenzie: Orasul de Cenusa - scris de Sorin-Lucian Berbecar
Recenzie: La furat de cai - scris de Eghoista
Toamna lansărilor - scris de Leontina
Clubul de Lectură Nemira #24 - scris de Kitty
Recenzie: Chemarea monstrului - scris de Dumitrița Socianu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.