Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

duminică, 27 iulie 2014

Rezultatele concursurilor aniversare

Atunci când am dat startul primului concurs aniversar, v-am spus că de ziua blogului, voi sunteți cei care primesc cadouri. Dacă ar fi după mine, aș avea câte o carte pentru fiecare, însă nu se poate, așa că vor fi doar trei premianți, după cum urmează...


Concurs #1 - Ce ne rezervă viitorul?
După cum spuneam într-o recenzie recentă, pentru mine Asimov e unul dintre acei câțiva autori care au un loc special nu doar la mine în biliotecă, ci și în suflet, pentru că romanele lui te schimbă. Prima serie semnată de el pe care am citit-o a fost Fundația și de atunci, lumea din jur mi s-a părut încărcată cu un potențial extraordinar și am înțeles cu adevărat că omenirea are puterea de a ajunge incredibil de departe. De aceea am vrut ca la prima aniversare a blogului să pot oferi acest roman și o dată cu el, ocazia de a trăi pe propria piele momente la fel de magice, de aceea am ales să promovez acest concurs mai mult decât pe celelalte și de aceea mă bucur că 15 oameni și-au încercat instinctele de prevestitori.

Dar oameni buni, de ce atâta pesimism? În special în primele zile ale concursului, părea că în viziunea cititorilor mei, ne paște distrugerea în cel mai bun caz, dacă nu chiar extincția. Speranță se găsea, aparent, doar în tehnologia care să ne poarte pe alte planete sau să ne transforme în cyborgi. Și chiar și tehnologia părea să fie doar o altă cale de a ne distruge. Însă în cele din urmă, balanța s-a mai echilibrat și au apărut și păreri optimiste care vorbesc despre o lume în care omenirea a evitat capcanele (chiar și pe cele pe care și le-a întins singură) și a continuat să prospere.

N-am putut selecta un singur comentariu care să-mi fi plăcut mai mult, așa că am lăsat norocul - aka random.org - să aleagă; prin urmare câștigătorul este Emanuela Bercaru. Felicitări! Conform comentariului tău, cred că o să-ți placă nu doar această carte, ci întregul univers creat de Asimov :)

Mulțumesc editurii Paladin pentru ocazia de a organiza acest concurs. Când s-a lansat, editura și-a propus să (re)aducă pe piața din România unele dintre cele mai faine cărți SF&F și până acum, le-a ieșit perfect. Nu mă credeți, încercați-le cărțile!

     


Concurs #2 - Recomandă o carte
Ce reclame, ce strategii de marketing, ce SEO? Dacă vrei cu adevărat să vinzi o carte, șmecheria e simplă: fă-i pe cititori s-o iubească și o să-ți facă ei toată reclama de care ai nevoie, complet gratuit! Am citit deja unele dintre cărțile recomandate de voi, dar zău că au fost comentarii care m-au făcut să vreau să le mai citesc o dată. Cât despre romanele încă necitie pe care mi le-ați recomandat, au ajuns toate pe lista mea de „to read” (pe poziții diferite, adevărat, dar asta ține de gusturile mele, nu de recomandările voastre).

Și iar n-am putut alege vreun comentariu care să-mi placă, deci tot prietenul random.org a ales câștigătorul, care este Leontina. Felicitări! Am citit Startes anul trecut și chiar și acum mă trec fiorii când mă gândesc că ar putea exista tehnologia care să permită oamenilor să „închirieze” corpul altora...

Mulțumesc pentru ocazia de a organiza acest concurs librăriei online libris.ro, o librărie de unde vă puteți comanda cărți online la prețuri excepționale și unde puteți găsi inclusiv cărți în engleză. De asemenea, libris.ro este singura librărie online care oferă transport gratuit prin curier.

     


Concurs #3 - Suntem peste 200!
Trebuia să denumesc concursul ăsta „Gâdilați-mi egoul” :)) Dar, serios vorbind, chiar apreciez cuvintele voastre frumoase și mă bucur că vă place ceea ce fac. Părerile voastre și ale tuturor celor care mă încurajează sunt combustibilul de care am nevoie ca să blog-uiesc. Tot random.org a decis și de data asta, iar câștigător a ieșit Dubhe. Felicitări și mersi că mă citești!

     


Rog toți câștigătorii să-mi trimită un e-mail de pe adresa cu care s-au înscris. E-mail-ul trebuie trimis la adresa jurnalul.unei.cititoare@gmail.com și trebuie să conțină numele vostru, adresa și numărul de telefon. Aveți 3 zile la dispoziție (adică până pe 30, inclusiv). Felicitări încă o dată și mulțumesc tuturor celor care s-au înscris; mi-a plăcut să citesc comentariile voastre și vă mai aștept pe blog :)

15 comentarii:

  1. Uau, nu îmi vine să cred că am câștigat :O Nu sunt cea mai norocoasă persoană, dar sunt extrem de fericită că am câștigat, mulțumim pentru concursuri :D Trimit imediat și mailul.
    Felicitări celorlalți câștigători!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitări! Sunt tare curioasă ce cărți o să-ți iei :) Poate faci un book-haul cu ele? :D

      Ștergere
    2. O să fac unul cu siguranță :D Momentan încă încerc să-mi demonstrez că mă pot abține din a cumpăra cărți, pentru că simt că am prea multe necitite și am cam exagerat, nu știu cât o să mă țină, dar am o mică speranță :))

      Ștergere
    3. Cât optimism! :)) Eu știu că nu sunt în stare să mă abțin, singurul lucru care mă oprește e portofelul gol :))

      Ștergere
    4. Mă mai apucă ambiția din când în când :))

      Ștergere
    5. Atunci îți urez multă baftă, you are stronger than me :)

      Ștergere
    6. We'll see about that, depinzând de când anume va avea loc următorul book haul, dar sper din suflet să rezist o bucată mai lungă de vreme, măcar până la ziua de nume, deși sper să fie mai mult. Merci :)

      Ștergere
  2. Nu îmi vine să cred că am câștigat. Nu am mai câștigat ceva de un an de zile.
    Îți mulțumesc pentru șansă și felicitări și celorlalți câștigători!
    O seară bună!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt Dubhe, apropo. Am revenit la nicknameul inițial. :)

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Lectură plăcută! Sunt tare curioasă cum o să și se pară, poate după ce o citești scrii o recenzie pentru campania „Autor pentru o zi” [link]? Think about it! :)

      Ștergere
  4. Bună!
    Sper că ai primit mail-ul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut!
      Da, l-am primit, scuze că n-am răspuns, astăzi mă ocup de toate :) Check your inbox ;)

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.