Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

sâmbătă, 19 iulie 2014

Concurs #3: Suntem peste 200!

În ultima săptămână, am strâns peste 200 de fani atât pe facebook, cât și pe Google Friend Connect, lucru care mă face extrem de fercită și de mândră :) Pentru că sunteți atât de faini, meritați un premiu, și pentru că facebook-ul e subiectul principal al romanului Viitorul nostru de Jay Asher și Carolyn Mackler, acesta va fi romanul oferit în cadrul acestui concurs (găsiți recenzia mea aici).


Este anul 1996, şi nici jumătate din elevii de liceu din America nu au folosit vreodată internetul. Viaţa în cyberspace este la începuturi, iar reţelele de socializare nu există nici măcar în proiect. Şi totuşi...
Emma tocmai a primit primul ei computer şi un misterios CD-ROM de la America Online.
Josh este vecinul ei şi prietenul ei cel mai bun, chiar dacă din noiembrie trecut lucrurile au fost puţin cam dificile între ei. Cei doi se conectează şi se loghează...şi ajung automat pe Facebook…dar Facebook-ul nu a fost inventat încă!!!
Josh şi Emma îşi privesc fascinaţi profilurile din viitor, peste cincisprezece ani. Soţii, prietenii, carierele, casele, destinele lor ─ totul este aici. Dar nu e ceea ce aşteptau ei; şi de fiecare dată când îşi deschid pagina, viitorul lor se modifică. Şi în timp ce se luptă cu suişurile şi coborâşurile vieţii lor viitoare, sunt obligaţi să se confrunte cu lucrurile bune ─ sau rele ─ pe care le fac în prezent.
- Sursa

Așadar, pentru a câștiga, tot ce trebuie să faceți e să lăsați un comentariu la această postare, specificând:
- o adresă de e-mail de contact,
- o metodă prin care urmăriți blogul (fie o adresă de mail sau un cont de twitter, google+, o adresă de e-mail sau chiar un cont de facebook)
- câteva cuvinte despre ce anume vă place la blogul meu.

Concursul se încheie pe data de 26 iulie, ora 23:59, rezultatele urmând să fie afișate a doua zi, pe blog. Succes tuturor!

Notă: M-am simțit atât de bine când am trecut de pragul de 200 de like-uri încât m-am apucat să șterg praful peste puținele șmecherii de photo-editing pe care le știu și am făcut asta:

6 comentarii:

  1. Mail: mirancea75@gmail.com
    Gfc: Dreams Have Wings
    Fb: Diana Mirancea
    Stiu blogul de ceva timp si imi place foarte mult aspectul. Postarile sunt interesante, detaliate si recenziile sunt foarte bine structurate. Felicitari pentru tot efortul depus :)

    P.S. Ne place blogul tau si ca dovada: te avem in blogroll ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. mail: ancuta_serban11@yahoo.com
    GFC: Dubhe
    Cel mai mult la blogul acesta îmi place conținutul pe care îl oferă. Nu sunt mulți bloggeri în a căror mod de a gândi mă regăsesc, dar acesta este unul dintre ele.
    Felicitări pentru realizare și la mai mulți! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. anastacie93@yahoo.com
    gfc:nastya paun
    Imi place sa intr-o mare de bloguri cu si despre carti,ai un stil unic de a-ti scrie posturile.Cred ca originalitate si pasiune sunt cuvintele potrivite.Keep it up!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place perseverenta si munca pe care ai depus-o,nu te urmaresc de la inceput ci abia de anul acesta,insa ai reusit sa realizezi un lucru frumos,Blogul este structurat,detaliat si bine conturat,se vede ca ai investit multi ani in el :D,care cu rabdare si multe cuvinte,recenzii bune,foarte bune sau mai putin bune te au propulsat si toate astea sunt rezultatul la ceea ce ai devenit tu in prezent,Ai resusit nu doar sa ai succes cat si sa devi tot mai buna in ceea ce faci,dar oarecum ai creat si o comunitate unde toti acesti oamenii te urmaresc si te apreciaza.
    Pe aceasta cale te felicit,si cel mai important,bafta si sa te ti de treaba in continuare,atat cat consideri tu ca iti place ceea ce faci! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Adresa e-mail: pastinspiration@gmail.com
    Urmaresc acest blog prin gfc: Loreen G
    Ummm...pe langa recenziile sincere, simpatice si convingatoare de carti sau filme, mie imi plac mai ales articolele despre participarea ta la diferite cluburi de lectura. Sau ar mai fi atunci cand anunti prin intermediul unor postari ca peste nu stiu cat timp o anumita activitate livreasca va sosi si in orasul meu.>3 sunt asa fericita atunci, mai ales ca prezinti si cum ti s-a parut tie insati :) Aaaa, era sa uit...ador postarile unde iti spui parerea despre chestii care nu au legatura cu cititul, precum facultatea sau muzica sau leneveala etc etc etc. Chiar imi face placere sa citesc asemenea articole si daca ai vrea, sa mai continui sa postezi asemenea lucrusoare :x
    Si ce mai indragesc eu la blogul acesta e designul. Imi place simplitatea lui si faptul ca sus, sus se afla o data. Mi se pare adorabil.>3

    RăspundețiȘtergere
  6. mail: larisa.motora@yahoo.com
    GFC Larisa
    Imi plac recenziile, mi se par foarte la obiect si concise, imi place organizarea blogului in sensul ca nu sunt prea multe postari, dar nici prea putine si nu in ultimul rand, aspectul blogului.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.