Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

sâmbătă, 8 februarie 2014

Jurnal: Hobbyuri

HÓBBY, hobbyuri, s. n. (Englezism) Ocupație favorită a cuiva în afara profesiunii.
Sursa - dexonline.ro

Din păcate, în DEX nu se precizează și cum se poate găsi timpul necesar pentru aceste ocupații. Eu, spre exemplu, în luna ianuarie, n-am reușit să găsesc acest timp. Chestie care acum mă întristează puțin, pentru că deși am explicat ieri că îmi place ceea ce fac la facultate, îmi pare rău că am neglijat cititul și blogul. E destul de trist să vezi așa ceva la o lună după începutul anului:


Totuși, vestea bună e că mă așteaptă o săptămână întreagă „în afara profesiunii” și deja am început să recuperez, nu doar cu cititul, dar m-am și pus la curent cu anunțurile editurilor mele preferate. Știți câte lucruri geniale s-au întamplat în lumea cărților luna trecută? Vă dau doar câteva exemple, inclusiv câteva cărți care încă nu sunt pe piață, dar despre care atunci când am citit că vor apărea curând, m-am bucurat suficient de tare încât portofelul meu să-și planifice sinuciderea.

Bunăciunile suuuunt:

        

Vestea și mai bună e că am reușit să găsesc timp să particip la lansarea romanului Jocul secretelor, despre care o să vă povestesc mâine... pentru că m-am întors și am de gând să-mi dedic vacanța hobbyului meu preferat: să citesc și să vă bat pe voi la cap cu asta!

6 comentarii:

  1. Aș fi vrut și eu să ajung la lansarea cărții "Jocul secretelor", dar am avut exact în ziua aia un examen care s-a terminat la 19:00 :( Și ce mi se pare super acum e că habar nu am unde anume aș putea găsi cartea, pentru că nu apare nici pe siteul editurii, nici pe alte siteuri și de obicei nu găsesc cărți de autori români publicați recent prin librării, e minunat, zău :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O să mai dureze puțin până va apărea pe site-ul editurii :)

      Ștergere
    2. Ai idee cumva cam cât va mai dura? Mulțumesc :)

      Ștergere
    3. Nu știu sigur. Dacă nu mă înșală memoria, primul volum a apărut după o săptămână sau ceva de genul. Dar e posibil să greșesc...

      Ștergere
  2. Și eu m-am pus abia acum pe citit, deși mi-am propus să citesc 80 de cărți tot anul! :)) Eh, prea multă școală.
    Succes și interesante gusturi!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.