Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

joi, 8 august 2013

La un ceai... sefist

Ieri, ne-am strans cativa pasionati de SF, ne-am asezat la o masa si am inceput sa povestim. Am plecat de la numerele 7 si 8 din CPSF despre care am scris cateva cuvinte intr-un articol recent, apoi am plonjat in trecut, spre inceputurile revistelor SF in Romania, am dat o raita prin prezent, discutand despre cum am putea sa atragem tineretul catre SF, am aruncat o privire furisa in viitor, la cateva planuri legate de niste evenimente, si apoi ne-am invartit printre filme, carti si festivaluri SF.


Atmosfera a fost mai mult decat placuta, gradina La un ceai fiind locul ideal pentru discutii. In cateva minute, parea ca suntem un grup de prieteni vechi care s-au strans sa povesteasca. Unii chiar erau, asa ca ascultand, am avut ocazia sa aflu o gramada de lucruri interesante.

Si am avut si cativa ascultatori micuti, de care eu una m-am indragostit imediat. De ei au grija cei de la La un ceai, dar daca doriti, ii puteti adopta. Per total, a fost o seara placuta si sper ca la urmatoarea intalnire, sa va vad pe cativa acolo, fie ca sa ascultati, fie ca sa va impartasiti punctul de vedere. E mediul ideal pentru asa ceva, pentru ca daca ar fi sa desciu atmosfera de la toate aceste evenimente intr-un cuvant, atunci acela este casual.

6 comentarii:

  1. Acuma chiar imi pare rau ca nu am ajuns. Vroiam sa vad pisicutii :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu mi-as fi dorit sa vad pisicutii sunt simpatici foc

      Ștergere
  2. Awww, cat de draguti sunt cei doi pisoiasi :X Poate o sa reusesc candva sa ajung si eu pe la aceste intalniri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pacat ca nu se organizeaza astfe de intaniri si pe la noi pe la focsani

    RăspundețiȘtergere
  4. Pacat ca la mine in oras nu se organizeaza astfel de intalniri....si eu am momentan o pisicuta care mi-a fatat trei pisicuti la fel de dulci ca cei din poza, si le caut stapan:-) . Hmmm mai Ghanda voi va dati intalnire La Ceai si mai gustati si altele in acea terasa, merge si o bere in aer liber pe caldurile astea:-) . Oricum esti norocoasa, ai cu cine sa iti impartasesti pasiune.

    RăspundețiȘtergere
  5. Din pacate la noi in orasel nu se organizeaza astfel de intalniri, este o idee superba , un club de lectura este ceva deosebit.Ceea ce mi-a atras atentia este degajarea si zambetele de pe fetele tuturor participantilor. Si, pisoiasi as vrea sa-i adopt eu , dar am deja vreo doi si nu suntem in acelasi oras

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.