Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

luni, 19 august 2013

Cuvinte #6

M-am reapucat de curand sa ma uit la Doctor Who. Renuntasem... well, de fraiera ce sunt. Ma atasasem de doctorul cu numarul 10 (David Tennant) si pur si simplu nu voiam sa vad pe altcineva jucandu-l. My bad, pentru ca Matt Smith face si el un Doctor destul de reusit... Da, bine, I'll be honest, e genial. Nu e #10, dar e genial oricum.

Acum, daca imi iertati romgleza, vreau sa va impartasesc 2 citate din serial: unul care are legatura cu cartile si deci cu subiectul acestui blog, si unul mai sensibil (mai ales pentru cunoscatori), care pur si simplu mi s-a intiparit in minte:
You want weapons? We're in a library. Books are the best weapon in the world. This room's the greatest arsenal we could have. Arm yourself!
© Doctor Who - Tooth and Claw

We're all stories in the end. Just make it a good one, eh? Cause it was, you know. It was the best.
© Doctor Who - The Big Bang

Si o mica incercare de traducere, pentru cei care nu vorbesc engleza:
Vrei arme? Suntem intr-o biblioteca! Cartile sunt cele mai bune arme din lume. Aceasta camera e cel mai bun armament pe care l-am putea avea. Inarmeaza-te!

La final, cu totii suntem doar povesti. Doar asigura-te ca e una buna, eh? Pentru ca a fost, sa stii. A fost cea mai buna.

Cum vi se par?

3 comentarii:

  1. il iubesc pe doctor who. il ador pe matt smith .

    RăspundețiȘtergere
  2. Niciodata nu am vazut doctor who desii recunosc ca am auzit dr nenumarat ori de acest serial. Doctorul cu nr zece?! Pai ce se intampla cu ei? Dispar? E vre-un serial sf? Nici eu nu suport sa vad un serial si sa imi schimbe actorul principal exact cand imi este lumea mai draga, fiindca la unele seriale ma uit si pentru actori, fiindca imi plac. Frumoase citatele tale, cartile sunt adrvarate arme, daca sunt folosite cu, cap, si romgleza ta este excelenta:-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dap, serialul e SF. Doctorul e un extraterestru, un Time Lord si ei nu mor, ci se regenreaza. Ceea ce in termeni "umani" inseamna ca se schimba actorul principal :)). Recunosc ca e deranjant, dar pana la urma am revenit de fiecare data... E pur si simplu prea captivant ca sa renunt de tot :))

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.