Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

vineri, 1 februarie 2013

Love is in the air!

Pentru ca februarie e luna iubirii, indiferent daca sarbatoriti Valentine's Day sau neaosul Dragobete, editurile va propun cateva oferte pentru ca alegerea unui cadou sa fie mai usoara:

Nemira:
Nemira si Yankee Candle le ofera cadouri indragostitilor:
Cadoul Nemira: Arată-i ce simţi şi dăruieşte-i cel mai frumos cadou: pachetele speciale pentru îndrăgostiţi de carte Nemira, acum cu 50% reducere. Descoperă istoria cuceririi, intră în jocurile iubirii şi sărbătoreşte dragostea în toate formele ei. Pasiune, exotism, intensitate. Totul într-o formă rafinată, pe placul şi celor mai exigenşi cititori.
Cadoul Yankee Land: O lumânare parfumată „Snow in Love Votive” Yankee Candle pentru fiecare pachet „Cadouri pentru îndrăgostiţi” cumpărat. Stocul este limitat, disponibil pentru primii 50 de cumpărători. Mai mult, toţi cei care cumpără cel puţin un pachet de „Cadouri pentru îndrăgostiţi” până pe 28 februarie, vor intra în marea extragere de pe 1 martie, pentru câştigarea unei foarte mari şi somptuoase lumânări parfumate, cu abajur şi farfurie, un luxos obiect decorativ, cu virtuţii terapeutice şi de relaxare, cu timp de ardere de 90 de ore, in valoare totala de 220 lei.



Leda:

(click pe imagine pentru detalii)

Si pentru ca unii iubesc... jocurile:
Cumpără cărţi de minim 100 de lei de pe nemira.ro, până pe 28 februarie, când reducerile de până la 89% te ispitesc, şi vei intra automat în cursa pentru câştigarea unuia dintre cele trei jocuri de bază Coloniştii din Catan, oferite de Ideal Board Games. Mai multe comenzi, mai multe şanse să câştigi unul dintre cele trei jocuri Coloniştii din Catan! Concursul Coloniştii din Catan se desfăşoară până pe 28 februarie, iar extragerea câştigătorilor celor trei jocuri are loc pe 1 martie.

16 comentarii:

  1. Luna iubirii a venit cu muulte oferte foarte bune :)
    Toate editurile ne ofera carti la preturi exceptionale de care ne putem indragosti.

    RăspundețiȘtergere
  2. mie imi place mult seria legile atractiei! iubitul meu mi-a facut insa alt cadou! fiindca se impiedica peste tot numai de cartile mele:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ei nu:)) sa terminam casa pe care o avem in constructie, deocamdata e santier acolo, mai avem un an de zile pana ne bagam in decorare, atunci imi ia o biblioteca mareeeee mi-a promis! nu, cadoul a constat in jocul monopoly pe care mi-l doream de mult timp, insa eu il vroiam pe cel original, dar cum el nu mi l-a gasit mi l-a luat pe cel varianta in romana, dar sti cum e calul de dar nu se cauta la dinti, si mi-a dat si vre-o 60 de lei si mi-a luat si un spray c-thru din ala love and chic care mie imi place tare mult! daca e bugetar are balta peste...:)

      Ștergere
    2. :)) si eu acum 2 saptamani mi-am construit o biblioteca pe placul meu , nu-mi plac alea tipice . Noroc ca tatal meu e meserias :D . Am avut si eu monopoly , am pierdut la bani din el :)) de n-am mai putut sa ma joc

      Ștergere
    3. norocul tau! plansa de la monopoly o mai ai??? te rog din suflet, ti-o cumpar, si folosesc banii din jocul nou! astept un raspuns

      Ștergere
    4. Sa ma uit cand merg acasa , era la mama in camera :)) ea e cu componentele

      Ștergere
    5. deci nu vreau bani, pioni etc, tu sti de cand caut monopoly in lb engleza varianta aia clasica si veche??? iubitul meu a dat 35 de lei pe monopoly in limba romana dar eu vroiam plansa veche in engleza. revin-o te rog cu un email la adresa mea agnes14181@yahoo.com

      Ștergere
  3. Eu intodeauna imi iau cartile pe dos :)) , luna dragostei eu is cu despartirile :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am alta ciudatenie, vara imi place sa citesc carti despre iarna:))

      Ștergere
    2. atunci e de inteles , la caldurile alea de 100 de grade , ti-ai dori sa ninga umpic . :))

      Ștergere
    3. mai ales eu care nu suport caldura......

      Ștergere
    4. eu sunt invers cu frigul am probleme

      Ștergere
  4. cand vad imaginea din chimie perfecta nu pot sa ma abtin sa iti recomand seria, eu am si am citit trilogia Chimie perfecta, merita! este o serie frumoasa, povestea fratilor Fuentes, a bandei Latin Blood si a fetelor care se indragostesc de Alex, Carlos si Luis, si profa de chimie liantul povestilor de dragoste dintre ei, personajul cheie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am cititi de curand ultimul volum si sunt la a treia incercare de a face o recenzie, primele doua fiind prea... dure ca sa poata fi publicate. Sorry, dar nu mi-a placut absolut deloc. Povestea de iubire in sine putea sa fie draguta, dar cartea e prea plina de stereotipuri ca sa-mi placa.

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.