Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

joi, 20 decembrie 2012

Precomanda Doua adevaruri si o minciuna (Jocul minciunii #3)

Pentru a precomanda Doua adevaruri si o minciuna, volumul a treilea din seria Jocul minciunii, scrisa de Sara Shepard, click aici. La precomanda, beneficiati de 25% reducere si de transport gratuit.


Descriere:
"Povestea Emmei şi a lui Sutton a ajuns la runda a treia, cu un nou slalom printre indicii şi piste false. De data aceasta, în rolul de suspect al zilei se află Thayer, fratele fugar al prietenei lor Madeline. Acesta a dispărut înaintea lui Sutton, şi umblă vorba că cei doi erau implicaţi în nişte ltreburi dubioase. Dar acum Thayer a reapărut – viu şi nevătămat! – , iar Emma are o sarcină grea: să-şi dea seama dacă el e doar un iubit care suferă, sau un fost iubit care se pregăteşte să dezvăluie secretul Emmei, punând astfel capăt periculosului ei joc.

Cel de-al treilea capitol din Jocul Minciunii adânceşte misterul, în acelaşi timp dezvăluind ceva mai mult din amintirile lui Sutton, pe măsură ce Emma descoperă alte şi alte indicii. Şi devine clar că deşi Thayer este marele suspect pe lista Emmei, el reprezintă şi marea dragoste a lui Sutton.

Din nou avem de-a face cu o mulţime de drame şi mistere ─ de la ciudata legătură între gemene, inimi frânte şi secrete tulburătoare, până la farse din Jocul Minciunii, vizite la închisoare, rivalitate între surori, întâlniri romantice pe terenul de tenis, petreceri şi probleme de familie.
Pe scurt, suspans şi adrenalină!"

13 comentarii:

  1. nu imi place coperta! e prea banala!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e la fel ca restul seriei ..

      Ștergere
    2. Se pare că Leda scoate cărți pe bandă pentru tinerii cititori.

      Ștergere
    3. Toti suntem tineri pe dianuntru , doar cu ani diferiti :D

      Ștergere
    4. in sufletul fiecaruia se afla mai intai un suflet de copil sa stiti

      Ștergere
  2. cel putin disparem din tinutul strigorilor si fantomelor, e o carte normala, imi plac celelalte doua coperti din jocul minciunii,si subiectul e frumos de ce sa nu recunosc, seria asta as citit-o

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu , nu mi se pare asa de interesanta

      Ștergere
    2. Nici eu nu sunt tentat de serie. Cărțile astea YA încep să semene indiferent de creaturile folosite și de povestile de iubire folosite.

      Ștergere
    3. bine spus creaturi:)) nu sunt nici eu mare fana a seriei young adult fanatsy, unele sunt o pierdere de timp... citesc cateva randuri pe goodreaders sau in format pdf si imi dau seama daca sa le cumpar sau nu

      Ștergere
    4. Eu nu le suport pdf , ma dor ochii dupa ce tremin cu ele

      Ștergere
    5. nu le citesc in pdf, decat cateva randuri, ca si asa am probleme cu vederea dar nu port ochelari

      Ștergere
    6. eu port ochelari da nu mari

      Ștergere
  3. zilele trecute eram ferm convinsa ca imi cumpar seria, insa am descoperit pe un blog niste pareri nu foarte bune despre serie, motiv pentru care m-am gandit ca niciodata nu o sa mi-o cumpar probabil o sa o obtin la vre-un schimb de carti de curiozitate, asta daca o sa am ce sa dau la schimbul de carti:) acum o saptamana si ceva am trimis ultimele 15 carti care nu erau pe placul meu si mi-am eliberat biblioteca! insa astept un colet la fel de mare:)

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.