Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

luni, 1 octombrie 2012

Precomanda Magie de doi bani (Femei din Cealalta Lume)

Va spuneam intr-un articol recent cat de mult mi-a placut seria Femei din Cealalta Lume de Kelley Armstrong si cat de incantata sunt ca seria va continua sa apara si la noi in tara.

Magie de doi bani este unul din volumele acestei carti si poate fi precomandata deja, facand click aici. La precomanda, beneficiati de 25% reducere si de transport gratuit.


Descrierea o gasiti in articolul despre care va vorbeam (aici). Cartea va aparea pe 12 octombrie, oferindu-ne 480 de pagini de aventuri in lumea supranaturala a lui Kelley. Eu mi-am facut deja precomanda. Voi?

23 de comentarii:

  1. Este una din seriile mele preferate.Ma bucur tare mult ca Leda a preluat-o,desi imi va fi dor de Elena:-<

    RăspundețiȘtergere
  2. Am auzit de carte si dupa recenzii pare destul de interesanta

    RăspundețiȘtergere
  3. si mie imi va fi dor de elena,m-am obisnuit cu luna plina si povestea ei de dragoste cu clay,insa,cred,ca cu siguranta si aceasta carte va fi la fel de buna.

    RăspundețiȘtergere
  4. mi-as comanda-o mai ales ca e transport gratuit dar am altele deja in asteptare

    RăspundețiȘtergere
  5. M-am indragostit deja de serie. Este un must read

    RăspundețiȘtergere
  6. clar va trebui s-o citesc, poate o aduce la biblioteca intre timp

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu iubesc seria, tocmai de asta mi-am precomandat cartea si deja nu mai am rabdare pana saptamana viitoare, cand ajunge. Si desi si mie o sa-mi lipseasca Elena, cel mai mult o sa-mi lipseasca Clay ♥.

    RăspundețiȘtergere
  8. trebuie,insa,sa ne obisnuim si cu noua eroina:)),poate este la fel ca elena,nu avem de unde sa stim pana nu o citim si nu o cunoastem cu adevarat,nu-i asa copii?;;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai foarte mare dreptate alexandra gheorghiv, pana nu citim nu putem spune daca ne place sau nu personajul nou

      Ștergere
  9. Va place din cate observ, sa intrati in pielea personajelor si de aceea sunteti amatori ai acestui gen de carti! Si mie imi plac, dar dupa cateva pagini ma plictisesc fiindca stiu ca asa ceva nu se poate intampla in realitate si mai bine citescun basm ca tot una imi este!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De intrat in pielea personajelor o poti face cu usurinta in orice gen daca iti place

      Ștergere
  10. Mie tocmai asta imi place la ele: supranaturalul, faptul ca pot trai "pe pielea mea" lucruri care nu se pot intampla.

    Basmele nu prea pun accent pe personaj, ci pe lupta bine versus rau, de asta prefer un fantasy :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai perfecta dreptate, si scuza-ma daca te-a deranjat opinia mea, mai ales ca am vazut mai jos ca o cititoare a blogului tau m-a tras la raspundere! ai dreptate basmele pun accent pe lupta bine vs rau! mie imi palc genul de carti fanatsy insa in genul AMURG seria completa pe care o am si am citit-o, sau seria Harry Potter, etc, daca in urma cu doua luni m-am facut neinteleasa, revin acum si va explic, ca si mie imi plac fanatsy, dar nu cele strict comerciale in care apar niste vampiri si varcolaci si o poveste de dragoste pe fundal doar de dragul de a scoate o carte!

      Ștergere
    2. Nu m-a deranajt niciodata opinia nimanui... :)

      Ștergere
  11. depinde de fantasy nu intotdeauna isi ating scopul

    RăspundețiȘtergere
  12. @Paun Catalina..este total diferit basmul de fantasy si nici lucrurile din basme nu se pot intampla.Si scuze ca ti-o spun insa nu inteleg ce tot comentezi la niste carti fantasy,daca la toate spui ca nu te atrage acest gen:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. m-ai atacat dur si tocmai acum am ocazia sa vad! ok, in primul rand comentez unde vreau eu! cum a spus si CASSADY SI II MULTUMESC asta nu inseamna ca eu nu stiu nimic de acest gen! uite ca in prezent citesc exact un astfel de gen, Vrajitor si vrajitoare, dar nu ma atrage in mod deosebit si nu imi place atat de mult, dar asta nu inseamna ca nu citesc deloc! nu cred ca este ceva rau faptul ca ma apuc si comentez, atata timp cat nu jignesc pe nimeni, am dreptul sa comentez, mai ales ca am precizat de multe ori ca gusturile nu se discuta! sunt o cititoare a blogului si am si eu dreptul ca si tine sa comentez udne am eu chef atata timp cat comentariile mele nu folosesc injurii la adresa cuiva! daca am gresit cu ceva, Ghanda te rog sa imi spui!

      Ștergere
    2. N-a gresit nimeni cu nimic si toata lumea are dreptul sa-si spuna opinia, indiferet care e aceea.

      Personal, nu mi s-a parut ca Andreea a vrut sa atace pe cineva, cred ca problema ei nu era ca tie nu-ti place fantasy-ul, ci faptul ca dupa parerea ei, nu spuneai decat "nu imi place acest gen" peste tot (adica lasai doar comentarii scurte si neargumentate, ceea ce nu e interzis, dar poate fi neplacut).

      Dar da, ai dreptate, ai voie sa comentezi ce vrei unde vrei atat timp cat nu jignesti pe nimeni, ceea ce nu e cazul si, dupa parerea mea, nici in cazul Andreei...

      Ștergere
  13. @Andreea a nu te atrage un gen nu inseamna neaparat ca n-ai habar nimic legat de el sau ca n-ai citit macar o carte de gen, adica in opinia mea ca sa ajungi la concluzia ca nu te atrage un gen trebuie sa fi citit ceva din el

    RăspundețiȘtergere
  14. coperta imi place foarte mult.este foarte sexy eroina,pare o vrajitoare sexy:))si foarte tanara:))

    RăspundețiȘtergere
  15. Chiar e tanara. Si exista un oarecare vrajotor in carte care o va gasi extrem de sexy ;)

    RăspundețiȘtergere
  16. TRebuie sa existe si ceva romance altfel n-are farmec :)

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.