Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

marți, 17 iulie 2012

Revenim dupa reclame

Sau cel putin eu pentru ca maine dimineata am zburaaaaat spre vacanta. Partea cea mai buna? Nu stiu exact cand ma intorc!

Dar ma indoiesc ca vreti sa ma ascultati laudandu-ma, mai ales daca ramaneti in oras pe caldura care e afara. Asadar sa vorbim despre cartile numai bune de luat in bagaj in vacanta. Mie mi se pare ca ideale pentru vara sunt cartile usoare. Actiune lejera, poate usor previzibila, care nu te solicita... pe scurt, ceva ce poti intrerupe oricand ca sa mergi in apa, ca sa urci un munte sau pur si simplu ca sa faci altceva.

Asadar, in bagajul meu se vor gasti:
Jurnalele Vampirilor #6 de LJ Smith (Leda) - De cand au aparut "japonezarii" printre vampiri sensibili la floricele albastre, seria si-a pierdut si ultimul strop de farmec pentru mine, asa ca am refuzat sa mai dau un ban pe ea. (Nici n-am dat, cartea a primit-o sor'mea cadou.) Oricum, intra lejer la categoria "lecturi usoare" si nu mi-aduc aminte sa ma fi tinut cu sufletul la gura nici macar cand citeam primele 3 volume (cele care mi s-au parut ok din toata seria)

Razboinicii, antologia editata de GRRM si G. Dozois (Nemira) - Nu, asta nu e lectura usoara. Asta e lectura care imi place cel mai mult, si tocmai de aia o iau, pentru ca o sa am nevoie si de ceva care sa ma tina in priza. Avantajul e ca sunt povesti scurte, asa ca n-o sa ma distraga zile de-a randul de la orice altceva as avea in program.

PS Te iubesc de Cecilia Ahern (All) - Am vazut filmul si mi-a placut, mi-am zis ca trebuie sa incerc isi cartea, dar inconjurata de SF&F n-am ajuns niciodata s-o ating desi mi-am cumparat-o de cateva luni. Oricum, n-am mai citit un roman de dragoste de ceva vreme, asa ca poate o sa-mi prinda bine schimbarea.

Cam asa arata cartile din bagajul meu. Voi ce ati lua(t) cu voi in concediu?

Update: Acum am observat ca aceasta este postarea cu numarul 400, asa ca vreau sa profit de ocazie ca sa va multumesc din partea Echipei PI ca ati fost alaturi de noi, ajutandu-ne sa ajungem pana aici. Thank you, guys!

6 comentarii:

  1. felicitari pentru cele 400 postari
    cred ca din bagajul meu nu ar lipsi cartile politiste ador cartile cu detectivi, mistere

    RăspundețiȘtergere
  2. am vazut si eu filmul dupa cartea PS Te iubesc de Cecilia Ahern (All). A fost frumos dar de la prietnii care au citit cartea am inteles ca sunt diferente mari intre film si carte.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca perioada mea preferata pentru a citi este iarna . Cu siguranta ! Pt ca vara nu prea ai chef de citit . Cel putin eu . Asa ca ma aprovizionez de pe acum :) Nu zic ca nu citesc si acum , dar caldura ma moleseste si nu prea am chef .

    RăspundețiȘtergere
  4. cartile ceciliei ahern vreau sa le achizitionez si eu, aoleu daca stau sa ma gandesc bine am o lista intreaga cu, carti care asteapta sa fie achizitionate, nici nu stiu ce sa iau mai repede atunci cand am ocazia fiindca le vreau si pe cele ale lui nicholas spark, si vreau si intreaga colectie cronicile din narnia si etc etc

    RăspundețiȘtergere
  5. Intr-adevar P.S. I love you este una din cartile mele de suflet iar cecilia ahern are un stil superb de a scrie se merita din plin citita

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.