Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

miercuri, 13 iunie 2012

Precomanda Despartirea

Pentru a precomanda Despartirea, volumul 4 din seria Cercul secret, creata de L. J. Smith si scrisa de Aubrey Clark, click aici.


Descriere:
"Pentru prima oară de când s-a mutat în New Salem, Cassie Blake simte că este o persoană obişnuită. Este fericită alături de sufletul ei pereche, Adam, şi îşi face noi prieteni. Dar, având în vedere sabatul secret din care face parte şi incredibila ei putere interioară, Cassie are de fapt o viaţă ieşită din comun. În timpul Festivalului Primăverii, o întâmplare tragică îi obligă pe membrii Cercului să facă faţă unei situaţii disperate, pentru care nu au fost deloc pregătiţi.

Cercul secret este vânat de un duşman necunoscut – şi oricine poate fi următoarea victimă. Pe măsură ce se străduiesc cu toţii să se apere, iau naştere alianţe, iar relaţiile dintre ei sunt puse la încercare. Niciunul nu ştie în cine poate avea încredere sau de cine să se teamă. Şi, mai ales, nimeni nu este cine pare a fi – oare membrii Cercului sunt destul de înţelepţi încât să vadă dincolo de aparenţe sau se vor lăsa înşelaţi şi dezbinaţi?

O să reuşească oare Cassie să-şi salveze prietenii… şi pe sine însăşi? Sau alegerile ei vor dezbina Cercul pentru totdeauna?"

5 comentarii:

  1. am citit cele 3 carti de pana acum/...sunt curioasa cum va continua autoarea acesta serie...care apropo mi-a placut mai mult decat ultimele jurnale///

    RăspundețiȘtergere
  2. Am dat deja comanda :)) Abia astept sa o citesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. aceasta carte nu mai e scrisa de L.J.Smith care a fost concediata .
    S-ar parea ca noua carte aduce mai mult cu filmul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am citit trilogia scrisa de L.J.Smith, chiar daca le am in biblioteca. O sa le citesc vara aceasta si daca sunt superbe (sigur sunt; am auzit ca sunt mai bune decat Jurnalele Vampirilor care imi plac la nebunie) o sa imi cumpar si acest volum.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.