Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde.
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

luni, 11 iunie 2012

O noua senzatie in scoala (Ashleys #1)

Incepand de maine (12 iunie) la toate chioscurile de presa puteti gasi impreuna cu revista Bravo Girl cartea O noua senzatie in scoala, volumul 1 din seria Ashelys de Melissa de la Cruz.

Descriere:
"Gaşca Ashleys este cea mai tare şi trage toate sforile la Şcoala particulară pentru fete a domnişoarei Gamble, din San Francisco. Cele trei tinere sunt superbe, bogate, cu un gust impecabil pentru ce e mai nou în modă – şi da, aşa e, pe toate le cheamă Ashley!

Lauren Page a fost colegă cu ele de când se ştie, iar cele trei „vedete” ar putea să aibă totuşi o amintire vagă despre ce feste i-au jucat acesteia la grădiniţă… dar asta numai dacă sunt puse să facă un efort de memorie.

Însă Lauren Page nu mai este fetiţa timidă de odinioară. Şi deşi şi-a schimbat cu totul lookul – de la hainele de mâna a doua la garderoba de mare clasă de pe podiumurile de modă (având acum chiar şi o asistentă personală pentru shopping!), pe dinăuntru a rămas aceeaşi persoană. Iar acea persoană s-a cam săturat de toate fiţele celor din jur."

5 comentarii:

 1. o serie draguta...poate in viitor o voi cumpara si eu

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu stiu ce sa zic. Am cumparat cartea si chiar am apucat sa citesc putin , dar pana acum nu mi-a placut cine stie ce.

  RăspundețiȘtergere
 3. si eu am cumparat-o am inceput sa o citesc dar nu prea m-a impresionat ...nu cred ca voi cumpara si volumul 2

  RăspundețiȘtergere
 4. Ah, m-am plictist. Sincer! Si la BRAVO, si la BRAVO GIRL, au inceput sa dea numai astfel de serii! :(

  RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.