Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

luni, 11 iunie 2012

O noua senzatie in scoala (Ashleys #1)

Incepand de maine (12 iunie) la toate chioscurile de presa puteti gasi impreuna cu revista Bravo Girl cartea O noua senzatie in scoala, volumul 1 din seria Ashelys de Melissa de la Cruz.

Descriere:
"Gaşca Ashleys este cea mai tare şi trage toate sforile la Şcoala particulară pentru fete a domnişoarei Gamble, din San Francisco. Cele trei tinere sunt superbe, bogate, cu un gust impecabil pentru ce e mai nou în modă – şi da, aşa e, pe toate le cheamă Ashley!

Lauren Page a fost colegă cu ele de când se ştie, iar cele trei „vedete” ar putea să aibă totuşi o amintire vagă despre ce feste i-au jucat acesteia la grădiniţă… dar asta numai dacă sunt puse să facă un efort de memorie.

Însă Lauren Page nu mai este fetiţa timidă de odinioară. Şi deşi şi-a schimbat cu totul lookul – de la hainele de mâna a doua la garderoba de mare clasă de pe podiumurile de modă (având acum chiar şi o asistentă personală pentru shopping!), pe dinăuntru a rămas aceeaşi persoană. Iar acea persoană s-a cam săturat de toate fiţele celor din jur."

5 comentarii:

 1. o serie draguta...poate in viitor o voi cumpara si eu

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu stiu ce sa zic. Am cumparat cartea si chiar am apucat sa citesc putin , dar pana acum nu mi-a placut cine stie ce.

  RăspundețiȘtergere
 3. si eu am cumparat-o am inceput sa o citesc dar nu prea m-a impresionat ...nu cred ca voi cumpara si volumul 2

  RăspundețiȘtergere
 4. Ah, m-am plictist. Sincer! Si la BRAVO, si la BRAVO GIRL, au inceput sa dea numai astfel de serii! :(

  RăspundețiȘtergere
 5. un fel de Gossip Girl....?

  RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.