Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

luni, 19 martie 2012

Doua saptamani pana la sezonul 2!

De astazi in doua saptamani (adica pe 2 aprilie) se lanseaza in Romania mult-asteptatul sezon 2 al serialului Game of Thrones. Serialul este adaptarea seriei Cantec de Gheata si Foc a lui George RR Martin, disponibila la editura Nemira (cu 35% reducere, atat pentru seria completa, cat si pentru volumele individuale).


Dupa ce primul sezon s-a terminat suprinzator, cu moartea lui Ned Stark si cu nasterea celor 3 dragoni, sezonul 2 urmeaza sa le ofere tuturor raspunsul la intrebarea: "Si acum ce?". Stati linistiti, mai sunt multe surprize si rasturnari de situatie in fata, multe personaje care vor capata mai multa atentie si va vor face sa-i indragiti sau sa-i urati, asadar per total, un nou sezon care va va tine lipiti de ecrane.

Dupa cum spuneam la inceput, mai sunt doar 2 saptamani, asadar pentru toti cei care n-au vazut inca primul sezon (nici nu stiti ce ati pierdut!), aveti tot timpul sa o faceti. Cat despre cei care nu mai au rabdare, volumul 2 din serie (Inclestarea Regilor) va asteapta s-o cititi. La fel si urmatoarele 3 volume (Iuresul Sabiilor, Festinul Ciorilor si Dansul Dragonilor). Si apoi puteti cunoaste alti fani, comenta alturi de ei sau pur si simplu afla cele mai noi vesti imediat ce apar forumul dedicat seriei si serialului: Cantec de Gheata si Foc Romania. Eu, una, va astept sa va inregistrati si sa ne spuneti parerea despre ceea ce personal consider a fi cea mai buna serie de carti/cea mai buna ecranizare din totdeauna!

2 comentarii:

  1. Desi vreau , nu ma uit inca la serial.Trebuie sa termin cartile mai intai.

    RăspundețiȘtergere
  2. am luat si eu sezonul 1 si sezonul 2, dar nu am apucat sa le vizionez deocamdata!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.