Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

marți, 20 martie 2012

Anunt

Dragi useri, va rog ca pe viitor cand veti mai intra pe acest blog sa incercati sa nu mai postati linkuri catre concursusrile voastre fara acordul meu. Acest drept il au doar partenerii pe care ii gasiti in pagina Affiliates, iar ei de obicei anunta cand au un asemenea concurs si acesta va fi publicat intr-o postare normala, nicidecum intr-un comentariu. De aceea, toate aceste comentarii au fost si vor fi in continuare sterse, deoarece blogul nu este o rubrica de mica publicitate unde toata lumea posteaza oricand orice despre blogul lor. La fel, daca aveti intrebari de orice natura legate de afilieri, le puteti pune pe mail, mess sau chat. Va rugam, sa renuntati la prostul obicei de a va promova astfel blogurile.

Va multumesc,
Andruska.

3 comentarii:

  1. Mi se pare corect. Ai luat o decizie foarte buna. Sunt multi care posteaza fara sa ceara voie.

    RăspundețiȘtergere
  2. intr-adevar, sa faci publicitate pe blogul altcuiva e dovada de prost gust...si nu stiu,se pare ca tot mai multi isi fac bloguri numai pentru a obtine sponsorizari

    RăspundețiȘtergere
  3. eu nici n-am blog, asa ca....

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.