Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Oferte  (click pe imagini pentru detalii)
Oferta Nemira
Oferta libris.ro

miercuri, 5 octombrie 2011

In curand la Nemira

Click pe coperta pentru a precomanda:

       

6 comentarii:

 1. Gheorghiev Alexandra5 ianuarie 2012, 21:01

  am auzit de aceasta serie :-??,dar mi se pare mai interesanta:jocurile foamei :-??

  RăspundețiȘtergere
 2. copertile sunt cam ciudate:-?..nu prea ma atrage:|

  RăspundețiȘtergere
 3. Putin mai neobisnuite copertile...dar seria cred ca este foarte buna.

  RăspundețiȘtergere
 4. E adevarat ca seria in format paperback avea coperte de mii de ori mai frumoase, dar asta e...

  Si da, seria este interesanta daca iti place o saga fantasy de mari dimensiuni, cu actiune complexa, intriga aproape interminabila si un numar mare de personaje. (Si prin fantasy nu ma refer la vampiri si varcolaci sau alte asemenea).

  E adevarat, totusi, ca unora Jocurile Foamei si alte carti asemenatoare li se vor parea mai frumoase pentru ca aceasta serie nu are nimci din simplitatea unei actiuni de genul "x e eroul/eroina, ei totul ii merge bine si in 3 pana la 5 volume salveaza lumea + o poveste de iubire mai mult sau mai putin complicata". In saga lui Martin nimic nu e clar, nimic nu e previzibil, nu exista un singur personaj pozitiv, nici macar nu exista un personaj principal. Esti mereu surprins, personajele mor in stanga si in dreapta, trebuie sa fi mereu atent si chiar daca esti, actiunea e mereu cu un pas inaintea ta, gata sa te surprinda dinnou, mai mult sau mai putin placut. Cat despre povesti de iubire si drame tipic-adolescnetine "vai, pe cine sa aleg", astea n-au ce cauta aici.

  Personal, ador seria. Si v-o recomand cu o singura conditie: sa va regasiti in ceea ce am descris ca fiind cei carora le-ar placea aceatsa carte si sa nu va dezarmeze cateva volume de dimensiuni impresionante.

  RăspundețiȘtergere
 5. Superbe! Mie nu mi se par chiar atat de ciudate! Din contra, sunt chiar frumoase! Era mai bine in format paperback pentru ca erau in volume, deci pagini mai putine, dar frumoase si asa!

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu cred ca dimensiunea ar fi o problema...si mereu e loc si de ceva mai diferit :)

  RăspundețiȘtergere