Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

miercuri, 5 octombrie 2011

In curand la Litera

Rămăsesem împietrită, incapabilă să mai fac vreo mişcare sau chiar să respir. Degetele lui îmi atinseră cu grijă buzele, îmi mângâiară bărbia şi urcară pe obraji, până la tâmple. – Nu eşti o fată obișnuită, Gwendolyn, şopti el, trecându-şi degetele prin părul meu. Eşti cu totul şi cu totul deosebită. Nu ai nevoie de nici o Magie a corbului ca să fii specială pentru mine. Chipul lui se apropie tot mai mult de-al meu. Când buzele lui îmi atinseră gura, am închis ochii. OK. Acum urma să leşin.

Să te îndrăgostești în trecut nu este, poate, cea mai fericită idee. Gwendolyn tocmai a descoperit că a moștenit de la familia ei capacitatea de a călători în timp. În Londra secolelor trecute, ea și Gideon au tot felul de probleme, cum ar fi: să salveze lumea sau... să învețe cum se dansează menuet. (Două lucruri nu tocmai ușoare.) În vreme ce atitudinea lui Gideon devine tot mai bizară, Gwendolyn se simte din ce în ce mai tulburată, până când misterul i se dezvăluie cutremurător de dureros, iar lucrurile se complică și mai tare...

Culorile dragostei este o trilogie palpitantă, amuzantă și plină de romantism. Urmăriți aventurile tinerei Gwendolyn în volumul al treilea, Verde de safir.

6 comentarii:

 1. Gheorghiev Alexandra5 ianuarie 2012, 21:03

  am auzit de carte...

  RăspundețiȘtergere
 2. frumoase citetele si chiar imi place subiectul cartii

  RăspundețiȘtergere
 3. eu am citit ambele vol din seria Culorile dragoste ..:)..mi-au placut enorm de mult chiar au meritat fiecare banut:D iar copertile mi se par superbe:X

  RăspundețiȘtergere
 4. Descrierea de la Clopotele este fascinanta...cum de nu am mai auzit de carte?

  RăspundețiȘtergere
 5. Mie imi place ALBASTRU DE SAFIR! Toata seria CULORILE DRAGOSTEI imi place! Si CLOPOTELE imi place, bineinteles!

  RăspundețiȘtergere
 6. Si Albastru de safir are o actiune captivanta...dar Clopotele e mai realista.

  RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.