Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

luni, 15 septembrie 2014

Numere #2

Acum un an și jumătate fix scriam un articol în care mă băteam singură pe umăr înșirând diverse numere care demonstrau cât de bine o duce blogul. La sfârșit, ca să dreg busuiocul mulțumirii de sine, le mulțumeam cititorilor de-atunci. (Uitându-mă la comentarii, deduc că de când cu schimbarea numelui blogului, cititorii nu mai sunt chiar aceiași, nu că asta ar fi un lucru rău :D )

În ultimul timp mă gândeam că nu mă mai concentrez atât de mult asupra numerelor, că nu mai verific obsesiv statisticile, că am depășit momentul. Și apoi am văzut zielele trecute că am ajuns la 800 de articole publicate (acesta e al 803-lea) și am aruncat o privire pe la toate statisticile blogului și mi-am dat seama cât de mult înseamnă numerele acelea pentru mine și nu cred că greșesc dacă spun că sunt la fel de importante pentru orice blogger. Înseamnă că nu scriem doar pentru noi. Că lumea e interesată. Că le pasă. Că ceea ce facem, oricare ne-ar fi motivele, nu e degeaba.

Așadar, am să mă bat din nou pe spate pentru că în cele 18 luni & 200 de articole scurse de la acel articol, numerele arată cam așa:
• + 58.000 de vizualizări (pentru un total de peste 138000);
• + 400 de comentarii (pentru un total de peste 6000);
• nu știu câți abonați GFC erau la vremea respectivă, acum sunt aproapre 250;
• blogul și-a schimbat pagna de facebook între timp, deci toți cei peste 300 de prieteni sunt noi;
• nu exista abonament prin e-mail la vremea respectivă, acum aproape 60 de oameni primesc noile articole direct în inbox.

Eu mă declar mai mult decât mulțumită și vă mulțumesc tuturor celor care ați contribuit la creșterea acestor numere! Poate că exagerez puțin, dar ele sunt ca un salariu pentru sufletul nostru, pentru că sunt răsplata pe care o primim pentru ceea ce facem de plăcere.

6 comentarii:

  1. Felicitări :)
    Numerele astea sunt importante, într-adevăr, până la urmă ajută să ne dăm seama câți citesc. Cum ai zis și tu, nu scriem doar pentru noi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact, sunt dovada că nu „scriem la pereți” :))
      Mersi :D

      Ștergere
  2. Foarte fain! Felicitari pentru vizite si comentarii, inseamna ca faci bine ceea ce faci!
    E adevarat ca sunt foarte importante numerele, si cum ai spus si tu, ele reflecta interesul oamenilor fata de blogul tau!
    Te tuc si succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi și succes și ție în noul an școlar! Bucură-te de el ;)

      Ștergere
  3. Ce drăguț din partea ta! Ca cititor al blogului tău, sunt foarte mulțumită știind că la aceste numere uriașe am și eu o contribuție micuță. :-D
    Keep up the good work!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.