Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

luni, 3 martie 2014

A fost odata ca niciodata (Once Upon a Time)

... vine în România!!! Și aparent știrea asta nu e atât de nouă pe cât credeam, dar eu acum am aflat și mă bucur enorm! E un serial frumos, numai bun pentru întreaga familie și aduce ceva nou și interesant basemlor pe care le cunoaștem cu toții.


Povestea:
În urma unui blestem aruncat de mama vitregă a Albei ca Zăpada, toate personajele din lumea poveștilor sunt trimise într-o lume fără magie, uitând cine erau înainte, primind în schimb o nouă identitate. Finalurile fericite au dispărut pentru totdeauna, pentru că lumea în care au ajuns este chiar Terra. Însă orice blestem are și o portiță de scăpare, iar în cazul acesta e vorba despre Emma, fiica Albei ca Zăpada și a Prințului, care a trăit toată viața ca orfană pe Pământ și care este singura care poate rupe blestemul.

Părerea mea:
Mi-a plăcut serialul de la primele episoade, este unul dintre puținele cu care încă sunt „la zi” și mă bucur enorm că va ajunge în curând și pe micile ecrane de la noi. Am mai scris despre acest primul sezon al acestui serial, puteți reciti articolul aici. Primul sezon începe miercuri de la ora 21:00 pe Diva, însă eu o să încerc să-l urmăresc în reluare sâmbăta de la 19:00. În plus, pentru cei care îl urmăresc online, sezonul 3 reîncepe duminică, pe 9 martie!

Un comentariu:

  1. Tocmai îți răsfoiam blogul, că nu îl vizitasem de mult și am văzut articolul ăsta ce mi-a amintit că am rămas în urmă cu serialele pe care le urmăresc. Din sezonul trei am văzut doar vreo două episoade și atât. Trebuie să îmi fac vreme și pentru el...
    Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.