Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

vineri, 14 februarie 2014

Concurs: Ce-am fi noi fara iubire?

Ok, nu știu ce a fost în capul meu când am scris titlul ăsta, dar nici nu prea-mi vine să-l schimb pentru că se potrivește extrem de bine. Habar n-am ce-am fi fără iubire. Inițial mă gândeam că probabil am falimenta fabricile de ciocolată și florăriile, dar pot mânca lejer kile de ciocolată fără să amestec iubirea în ecuație, cât despre flori, oricum majoritatea câștigurilor din industrie se fac în prima zi de școală și o serie de alte evenimente în care „bunul simț” te obligă să prezinți buchetu'. Așa că probabil ar fi doar o lume mai tristă...

Bun, în titlu scria „concurs” așa că probabil nu fabulațiile mele vreți voi să le citiți, ci condițiile de participare. Așadar suflecați-vă mânecile, flexațivă degetele și pregătiți-vă să tastați. Vrem sau nu, e luna iubirii, și ca de obicei, deja au început dezbaterile în legătura cu caștigătorul de drept al nesfârșitului duel dintre Dragobete și Valentine's Day. Pe mine povestea mă cam lasă rece, pentru că până la urmă se pot primi/da cadouri și de doua ori, nu? :)) Așa că vă provoc să-mi spuneți într-un comentariu la această postare care a fost cea mai siropoasă carte pe care ați citit-o.

Pentru a putea participa, în comentariu trebuie să-mi lăsați și numele vostru, alături de o adresă de email valabilă și, opțional, nickname-ul cu care urmăriți blogul pe GFC/Facebook/Twitter/e-mail.

Nu știu încă dacă voi alege câștigătorul prin random sau... voi asculta glasul inimii atunci când aleg, dar cel puțin știu ce va câștiga: un exemplar din romanul Ce-aș fi eu fără tine de Guillaume Musso, pentru care îi mulțumesc editurii All. Recenzia pe care am făcut-o cărții o găsiți aici [link], și mai jos este descrierea de pe coperta 4:

Inima lui Gabrielle este sfâşiată între două feluri de iubire. Cea pentru tatăl ei şi cea pentru primul bărbat de care s-a îndrăgostit. Primul este un poliţist pasionat de meseria lui, celălalt este un hoţ celebru. Însă amandoi au dispărut cu cincisprezece ani în urmă. Într-o bună zi, la aceeaşi oră, tatăl rătăcitor şi iubitul rămas pe un alt continent reapar, în chip straniu, în viaţa ei. Curând, Gabrielle îşi dă seama că cei doi sunt prinşi într-o cursă mortală. Destinele lor nu pot fi separate. Pe cine să salveze şi pe cine să piardă? - Sursa

Concursul se desfășoară, deloc surpinzător, între 14 și 24 februarie.

16 comentarii:

  1. Nu prea am citit asa multe carti siropoase, dar printre acestea se numara cele de Sandra Brown, cum ar fi "Sarutul ispitei".

    Ilie Andreea
    deea_princes95@yahoo.com
    Gfc: Andreea Ilie

    RăspundețiȘtergere
  2. Cartea care mie mi s-a parut cea mai siropoasa a fost: P.S. Te Iubesc de Cecelia Ahern.
    Laura Serafincean
    X74laura@yahoo.com
    GFC si FB: Laura Serafincean

    RăspundețiȘtergere
  3. Cea mai siropoasa carte pe care am citit-o cred ca a fost "Jurnalul unei iubiri"
    Nume: Lupu Diana
    email: diana_anaid98@yahoo.com
    facebook: Diana Dii
    GFC: Lupu Diana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e obilgatoriu pentru înscriere, dar sunt curioasă: de cine e scrisă cartea?

      Ștergere
    2. Este scrisa de Nicholas Sparks ^_^

      Ștergere
  4. Cred ca toate cartile scrise de Sandra Brown sunt foarte siropoase, dintre acestea cred ca cea mai cea este Imagine in Oglinda.
    email simona_msc@yahoo.com
    fb simona mihalache
    gfc simona_msc

    RăspundețiȘtergere
  5. Răspunsuri
    1. O să am nevoie și de un nume și de o adresă de e-mail ca să-ți validez participarea la concurs :)

      Ștergere
    2. Nume: Elena Stan, E-mail: elenalarisastan@yahoo.com

      Ștergere
  6. Cea mai siropoasa carte pe care am citit-o cred ca a fost "Refugiul"
    Nume: Murariu Raluca
    email: murariuraluca99@yahoo.com
    facebook: Raluca Murariu
    GFC: Murariu Raluca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e obilgatoriu pentru înscriere, dar sunt curioasă: de cine e scrisă cartea?

      Ștergere
  7. Am încercat să citesc și eu o carte de Sandra Brown de-a mamei mele dar nu am reușit la cât era de siropoasă , nu mai știu numele cărții din păcate.
    Nume :Romina Gianina D.
    e-mail : romiii_94@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Cea mai siropoasa carte pe care am citit-o: Invitatia la vals de Mihail Dumes.
    Nume / GFC / FB : Bumbaru Daniel
    email: bumbaru.daniel@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  9. pauna oana
    anastacie93@yahoo.com
    gfc nastya paun
    Sincer,am citit mai multe povesti de dragoste cu final fericit sau mai putin fericit si nu mi s-a parut niciuna siropoasa.Sunt o romantica incurabila si nu pot spune despre o astfel de carte ca "a fost prea-prea...".Nu am citit multe,pana in 10,dar,nu stiu ce sa zic.Poate seria Texas! a Sandrei Brown,dar nici aceasta nu poate fi pusa la raftul cartilor siropoase pentru ca nu e exagerat de erotica,nu dezvaluie prea multe,iar gesturile de dragoste sunt in limita normalitatii.Mi-a placut mult seria!

    RăspundețiȘtergere
  10. Paun Catalina Cezarina
    agnes14181@yahoo.com
    GFC Paun Catalina Cezarina
    Cea mai siropoasa carte citita de mine a fost ,,Poveste de dragoste''( Love story) de Erich Segal. Romanul relateaza povestea de dragoste dintre un tanar cu o situatie financiara buna si o tanara modesta. Acestia se casatoresc in secret fiindca parintii baiatului nu sunt de acord cu relatia dintre cei doi. Iar atunci cand totul este numai lapte si miere intre cei doi, apare o problema de sanatate la unul din protagonistii povestii de dragoste, si finalul se lasa cu multe lacrimi. Romanul este scurt, nu are mai mult de 200 de pagini si afost ecranizat intr-o productie de succes, care urmareste in detaliu actiunea din carte. Romanul este siropos pentru ca descrie o poveste de dragoste care rupe toate barierele demonstrand faptul ca iubirea daca este sincera nimic nu o poate distruge....exceptie facand moartea. Iubirea nu mai poate fi decat un calmant al suferintelor atunci cand un individ se afla in ghearele mortii. Va recomand romanul si filmul dar in prealabil trebuie sa va asigurati ca aveti cel putin un pachet de batiste de hartie! Veti rade si veti plange alaturi de personaje! Iar la final va las un citat: ,,Dragostea inseamna sa nu trebuiasca sa iti ceri iertare niciodata'' Erich Segal

    RăspundețiȘtergere
  11. Marta Alexandra GFC: Alexa Ale ale_dul_ucker@yahoo.com Cea mai siropoasa carte pe care am citit-o a fost Imbratisare in amurg de Sandra Brown.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.