Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Rezultatele concursului de Halloween

Halloween-ul a venit si a trecut, nascand aceleasi controverse ca fiecare sarbatoare "importata" : e ok sau nu e ok? Eu am preferat sa stau departe de discutiile in contradictoriu pentru ca desi nu pot sa consider Halloween-ul o "sarbatoare" pentru ca nu mi se pare ca romanii ar avea ceva de sarbatorit, nu pot sa spun nici ca ma deranjeaza faptul ca multi folosesc aceasta zi drept un prilej ca sa se distreze.

Totusi, n-am ignorat complet momentul, ci am ales sa-l marchez oferind o carte "in ton" cu Halloween-ul, carte care a fost ecranizata din nou de curand. Citindu-va raspunsurile la intrebarea mea, mi-am dat seama ca nu pot alege intre ele, asa ca am apelat la random.org:


Asadar, castigatoarea este Cristina Cirstea, care a castigat romanul Carrie de Stephen King oferit de editura Nemira! Felicitari, Cristina! O sa te rog sa-mi trimiti un e-mail cu numele tau, adresa si un numar de telefon la adresa jurnalul.unei.cititoare@gmail.com.

Felicitari si celorlalti concurenti, carora le multumesc pentru participare. Mi-a facut placere sa va citesc raspunsurile care mai de care mai interesante si neasteptate si va mai astept pe blog! De asemenea, multumesc inca o data editurii Nemira pentru ca mi-a oferit ocazia de a organiza acest concurs.

Si ca o curiozitate personala... voi ce parere aveti despre Halloween?

4 comentarii:

  1. Multumesc din suflet, voi trimite astazi un email cu datele mele personale.Si parerea mea despre halloween...Hm pentru mine Halloweenl prevesteste ziua mortilor pe care noi, catolicii o serbam ziua urmatoare an dupa an, reprezinta un bun prilej in care copii dar si adultii sarbatoresc costumati in tot felul de costume si probabl ca vei rade putin de mine, pe mine personal ma sperie, dar ma incanta bucuria celor din jurul meu..si incep sa vad ca an dupa an oamenii se trezesc si incep si la noi in Romania copii sa mearga din poarta in poarta cu ne dati ori va pacalim..sau ceva de acest gen, dezamagirea lor este ca nu toata lumea se pregateste cu bomboane, dar vom invata pana la anul nuh? ....Dar eu tot prefer sa stau departe, e o zi incarcata cu mult prea multa magie si stare ciudata .

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari castigatoarei, dar si Ghandei pentru organizarea concursului >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo Kriss, sa citesti cu placere cartea, multumim pt concurs Ghanda.
    Ce parere sa am...imi place dar am si cateva opinii negative, si punandu-le pe o balanta talerele sunt egale, ceea ce inseamna ca sunt neutra:d, am preferat zilele acestea sa ma tin departe de cei care vociferau pro si contra, ba chiar i-am dat o mana de ajutor unei vecine care e in cls a v a sa se costumeze in diavolita si mi s-a parut amuzant:-)

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.