Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

joi, 7 noiembrie 2013

In curand: Destine pierdute (Dincolo de moarte #1)

Saptamana trecuta va impartaseam un fragment dintr-un roman in curs de aparitie semnat de Adina Speteanu, o tanara autoare care la doar 19 ani urmeaza sa-si publice cel de-al doilea roman. Intre timp, am aflat si numele cartii care va fi lansata in cadrul targului de carte Gaudeamus. Ca si data trecuta, in loc sa bat campii despre cat de entuziasmata si nerabdatoare sunt si cum numar zilele pana la targ, o sa las descrierea romanului sa va convinga.

Povestea:
"Pentru Natalia, viața ei este așa cum și-a dorit. Liniștită, normală, fără evenimente surprinzătoare. Însă odată cu apariția Lorenei lucrurile încep să se schimbe, iar legendele prind viață. Realitatea nu este niciodată ceea ce pare. În spatele unei lumi aparent normale, întotdeauna se află secrete periculoase, uneori mortale.

O prietenie interzisă de regulile unei lumi blestemate. O poveste de dragoste imposibilă pune acum în pericol viața tuturor. Un suflet însetat de răzbunare își caută dreptatea. Într-un joc al morții, salvarea stă numai în forțele proprii.

Trădări, minciuni, și o legendă ce schimbă totul. Când nu mai ai nimic de pierdut, să rămâi în viață este cel mai greu..."


Asadar, ne vedem sambata, 23 noiembrie la ora 11 la Romexpo pentru lansare? Autograful e gratis, la fel ca buna dispozitie, care va fi din plin ;)

4 comentarii:

  1. Eu sper să pot să fiu acolo, chiar sunt curioasă cum va fi romanul ăsta, pentru că celălalt mi-a plăcut :) Rezumatul sună destul de interesant.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce tare! :D
    Îi urez mult succes. Sper să reuşesc să citesc şi eu o unul din cele două volume, dacă nu pe amândouă :D.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. suna genial, imi doresc sa apara cat mai curand vreau sa o achizitionez si eu . Doar ca am mult prea putin timp momentan pentru lecturat carti,anul acesta e cel mai dificil pentru elevii din ultimul an scolar...dar ma gandesc ca dupa bac si inscriere voi avea suficient timp sa ma bucur de o carte bunicica...

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.