Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

luni, 2 septembrie 2013

M-am intors!

Ati vazut vreodata vreo pisica intinzandu-se cat e ea de lunga, cascand cu limbuta afara, o imagine vie a satisfactiei si relaxarii? Cam asa ma simt eu acum. A fost un concediu genial, am zacut pe nisip, am inotat in mare, m-am perpelit la soare, am mancat cartofi prajiti zilnic (si ce buni erau...! Daca treceti prin Eforie Nord vreodata, manacati la Caredy. Va jur cu mana pe inima ca au cea mai buna macare din toata statiunea), am gasit un gogosi "inelus" cu glazura si bomboane pe deasupra. Bombonele colorate, exact ca pe gogosile din desenele animate. Si pentru ca tot ma simteam ca un plod rasfatat, mi-am cumparat o sticluta cu solutie de balonase, m-am asezat pe o stanca si am umplut plaja. And it felt good!

Am facut si lucruri serioase... not! Singura secunda cand m-am simtit oarecum-vag-serioasa a fost cand mi-am ales o oja rosie. Arata impunator intre una albastra si una verde. Mai ales cand ai un tricou cu Mickey Mouse pe tine. Si am citit, normal. Nu cat imi propusesem, am terminat doar trei romane si l-am inceput pe al patrulea, dar despre asta o sa aflati mai multe in recenziile din zilele viitoare.

Pana ma pun eu la curent cu lucrurile din universul cartilor pe care le-am ratat cat am fost plecata, va las sa va delectati cu melodia care probabil a umplut deja newsfeed-urile tuturor, dar care se portiveste mult prea bine cu starea mea lenesa:

5 comentarii:

  1. Bine ai revenit! Ma bucur ca te-ai distrat si te-ai simtit bine la mare, din ce am inteles, vremea a fost superba ^^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am avut noroc. Au fost si cateva zile mai friguroase, dar per total, a fost splendid!

      Ștergere
  2. bine ai revenit, ma gandesc ca ai venit cu forte noi si proaspete

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine ai revenit, te-ai relaxat ca o pisicuta satisfacuta:-) , te-ai rasfatat, bravo

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.