Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

joi, 15 august 2013

La multi ani de Sfanta Maria!

Nu ma pricep la urari. Intotdeauna cand incercam sa-i scriu cuiva un mesaj de ziua lui, fie ea de nastere sau onomastica, mi se parea ca iesie un text fals. Dupa cativa ani de incercari, am ajuns la concluzia ca nu e niciun mod mai bun de a-i ura cuiva ceva decat daca o faci pur si simplu. Un "La multi ani!" de la un prieten cantareste mai mult decat toate cuvintele de bine de la un cunoscut. Si o urare, oricat de bine scrisa de la cineva pe care nu-l simpatizezi n-o sa va faca peste noapte cei mai buni prieteni. Asadar, tuturor Mariilor, Marianilor si celor care poarta derivatele numelui Maria le urez un simplu La multi ani!

Totusi, smecheria adevarat sta in cadou. Cand cunosti o persoana, stii ce sa-i iei care fie o sa-i placa, fie ii trebuie, fii o sa-l faca sa zambeasca mereu cand o sa-l vada. Si editura Nemira stie ce-si doresc cititorii: carti. Tocmai de aceea, toti sarbatoritii zilei beneficiaza de 50% reducere! Detalii aici.

2 comentarii:

  1. Pai, eu nu ma prea pricep la facut urari, dar am sa rostesc si eu un simplu la MULTI Ani si sanatate tuturor celor pe care i sarbatorim astazi

    RăspundețiȘtergere
  2. La muli ani tuturor! Eu acum am terminat petrecerea, am avut sarbatoriti multi, iubit, viitor socru, cumnat, matusi, unchi, verisori, vecini:-) :-) nu am mai facut fata:-) :-) sunt franta...acum ma relaxez in pat

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.