Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

miercuri, 1 mai 2013

Precomanda Reactie in lant (Chimie perfecta #3)

Toate lucurile bune au un sfarsit. Nu stiu cat de buna e aceasta trilogie, pentru ca n-am citit-o, insa cert e ca a ajuns la final. Ultimul volum, Reactie in lant, este disponibil pentru precomanda (gasiti formularul aici), si, dupa cum v-a obisnuit, editura Leda ofera 25% reducere si transport gratuit pentru precomenzi.


Descriere:
"Când Luis mi-a zâmbit şi am simţit fiorul atracţiei, am intrat în panică. Nu-mi permit să las garda jos, iar un tip ca Luis e la fel de periculos ca Marco. Îmi dau seama de asta după felul cum surâde. Arată destul de inocent, dar nu mă păcăleşte el pe mine. Poate pe alte fete, dar nu pe mine..."
Teoretic, Nikki are dreptate. Dar practic...
În viaţă, ea încearcă să se conducă după trei reguli: băieţii mint ca să-şi atingă scopurile, să nu te încrezi într-un băiat care îţi spune "te iubesc" şi să nu ieşi niciodată cu un tip din cartierul de sud al orăşelului Fairfield. Chiar dacă părinţii ei s-au născut în Mexic, Nikki, în calitate de fiică de doctor, are mai multe în comun cu vecinii săi din nordul oraşului decât cu colegii de şcoală din banda Latino Blood. Dar când îl cunoaşte pe Luis, este tentată să-şi încalce toate principiile.
"Sunt conştient că am în mine o anumită doză de nebunie – plăcerea de a înfrunta pericolele... simt adrenalina curgându-mi prin vene" – recunoaşte Luis. Pentru el, cea mai mare provocare cu care s-a confruntat vreodată este cum să o convingă pe Nikki să-i dea o şansă unui intrus din cartierul de sud, asta până să devină, la rândul său, ţinta noului lider al bandei Latino Blood.
Vor fi oare sentimentele sale pentru Nikki suficient de puternice pentru a-l opri să intre într-o lume întunecată şi brutală şi a trăi periculos tot restul vieţii?
Acest ultim volum al seriei Chimie perfectă vă dezvăluie răspunsul la întrebare!
- Sursa

Astept parerile voastre despre acest volum si serie in general ca sa situ daca sa le "invit" sau nu in biblioteca mea atunci cand prind o reducere la intreaga trilogie :)

Un comentariu:

  1. nu am precomandat-o, am cumparat-o?! sau am castigat-o?! nu mai stiu sigur, stiu doar ca primul volum l-am castigat si mi-a deschis apetitul, apoi unul din celelalte doua ori l-am acstigat si altul l-am cumparat! este o trilogie frumoasa si ti-o recomand, dar se pare ca deja ai icneput sa o citesti si ai ajuns deja la ultimul volum! stai sa vezi ce aflii despre Luis, ceva ce nici el saracul nu stia, eu chiar am ramas wow!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.