Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

miercuri, 8 mai 2013

Ne vedem la cinema?

A aparut de curand primul trailer al filmului Ender's Game, pe care abia il astept, asa ca m-am gandit sa fac o lista cu filmele pe care vreau sa le vad anul acesta. Sunt curioasa ce gusturi comune avem, si in plus e o ocazie sa aflu despre ce filme ati vrea sa va povestesc dupa ce le vad.

Now You See Me - 14.06
Am vazut trailerul filmului din intamplare si cum am o slabiciune pentru filmele cu iluzionisti, am inteles repede ca nu o sa-l ratez. Morgan Freeman e un binemeritat bonus ;)

The Wolverine - 26.07
Cand eram mica, ma uitam la desene animate cu super eroii Marvel. cand am crescut, au inceput sa se faca filme. Dintotdeauna m-a fascinat Wolverine, dar cu Hugh Jackman jucandu-l, "fascinant" devine mult prea putin spus.

The Mortal Instruments: City of Bones - 06.09
Aici explicatia e simpla: vreau sa vad cartea asta :)). N-am citit-o si nici nu planuiesc pana nu vad filmul, dar daca ma impresioneaza profund, poate o sa imi iau si romanul.

Ender's Game - 01.11 (USA)
Am iubit cartea. Pur si simplu m-a lasat cu gura cascata. Si trailerul pare superb, efectele vizuale cred ca mi-au depasit imaginatia :)). Abia astept-abia astept-abia astept!

The Hunger Games: Catching Fire - 22.11 (USA)
Mi-au placut cartile, mi-a placut primul film, asa ca normal ca vreau sa-l vad si pe al doilea. Mai ales ca trailerul promite mult:

Cam asta e lista mea deocamdata. Cate din ele va tenteaza?

4 comentarii:

  1. Catching fire neapărat vreau să-l văd :D Îmi place actrița principală și primul film mi s-a părut foarte reușit, ca să nu mai zic cât de mult mi-au plăcut cărțile :D
    Și Now you see me pare interesant :-?
    De Ender's game nu am mai auzit până acum, dar din ce am citit pe goodreads despre ea sună chiar interesant. :-? Chiar aș fi curioasă să o citesc, dacă voi reuși să fac rost de ea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cartea chiar merita, e superba! Ultima editie o gasesti la Nemira [link] si prin librarii, si in rest, cred ca se gaseste la majoritatea bibliotecilor care au si SF :)

      Ștergere
  2. Clar avem gusturi comune la Now you see me si la Ender :D Poate mergem la unu din ele :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Jocul lui Ender si Jocurile foamei sunt cele care ma tenteaza sa le vizionez, la jocurile foamei insa as dori sa citesc mai intai trilogia!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.