Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

vineri, 15 martie 2013

Numere

Cand am terminat scoala generala, imi era clar ca am o inclinatie spre profilul real, nu spre uman si mai ales, nu spre literatura si scriere. Dupa 8 ani de scoala, credeam ca singurul lucru pe care o sa-l scriu o sa fie programele de calculator.

Intre atunci si acum, m-am cam razgandit. In primul rand, am descoperit ca literatura nu inseamna doar Ion si Baltagul. La orele de engleza, am inteles ca poti comenta un roman si altfel decat la orele de romana si ca poti sa-ti exprimi parerea indiferent de ce a spus nu-stiu-ce critic. Si sa ai si dreptate. Etapa urmatoare - scrisul despre carti - a urmat natural. Nu spun ca lucrurile pe care le scriu aici despre diverse romane ar avea vreo valoare din punct de vedere al citiricii literare, nici nu am iluzia ca scriu niste texte extraodrinare care dau lumea pe spate. Dar am descoperit ca imi place ce fac.

Totusi, inclinatia mea spre real inca se face simtita si uneori, chiar si in book blogging, numerele conteaza. Si astazi, numerele arata foarte bine pentru ca astazi am atins pragul de 80.000 de vizualizari (ultimele 10.000 sunt stranse in mai putin de 2 luni!) si de 5600 de comentarii. In plus, aceasta este postarea cu numarul 600. Mai sunt destule numere care ar putea descrie cat de bine sta blogul, dar nu vreau sa va plictisesc; scopul acestui articol este sa va multumesc pentru ca fara voi si interesul vostru pentru articolele noastre, n-am fi ajuns niciodata aici!

5 comentarii:

  1. oho frumos :) cat mai multe numere si de acum incolo

    RăspundețiȘtergere
  2. esti o fiinta duala,asa sunt si eu.oamenii care au aptitudini si de real si de uman sunt mai inteligenti decat restul oamenilor si vor ajunge bine in viata.ai un dar,foloseste-l!

    RăspundețiȘtergere
  3. momentan cred ca ai atins un prag si mai mare! la cat mai multi vizitatori si comentatori!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.