Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

duminică, 3 februarie 2013

Precomanda: Aleasa (Cele noua vieti ale lui Chloe King #3)

Pentru a precomanda Aleasa, volumul #3 al seriei Cele noua vieti ale lui Chloe King, scrisa de Liz Braswell, click aici. La precomanda, beneficiati de 25% reducere si de transport gratuit.


Descriere:
"Într-adevăr, poţi schimba lumea, mai ales atunci când te trezeşti că îţi cresc gheare, vezi perfect pe întuneric, devii tot mai agilă şi… ai nouă vieţi!
Înţelegând tot mai bine ce i se întâmplă, Chloe King realizează că va trebui să renunţe la viaţa tihnită de până acum şi să-şi ia în serios rolul pe care i-l rezervă destinul.
Dacă la început poveştile despre rasa mitică din care face parte şi răzbunările sângeroase dintre poporul Mai şi Ordinul A Zecea Lamă nu o afectează, iată că vine clipa în care trebuie să-şi urmeze soarta.
Când îşi găseşte cel mai drag prieten zbătându-se între viaţă şi moarte pe o alee lăturalnică, Chloe îşi dă seama că perioada răzbunărilor şi a vărsării de sânge nu s-a terminat. Şi că, de fapt, nu se va termina niciodată. Între cele două tabere rivalitatea va fi veşnică. Dacă însă Chloe îşi va accepta destinul… şi va prelua controlul, lucrurile se pot schimba radical."
„Chloe nu apare ca un super-erou fără cusur – ea este o adolescentă obişnuită, care se trezeşte deodată cu nişte puteri supranaturale şi cu povara moştenirii unei rase mitice. Dar este o persoană puternică, bună, care se mobilizează pentru a răspunde provocărilor vieţii… [...] Pentru mine, Chloe este un simbol al libertăţii: libertatea de mişcare, de a merge oriunde doreşti.” – Liz Braswell

12 comentarii:

  1. Am auzit ca aceasta seria a cam dezamagit. Tu ce crezi? Ai precomandat-o?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La momentul cand a iesit primul volum aveam alte prioritati in materie de carti si dupa, pur si simplu n-am gasit fonduri ca sa ma apuc de serie.
      Chiar nu stiu nimic despre cum e cartea, nu-mi place sa citesc recenzii decat dupa ce citesc romanele despre care se scrie... Dar daca voi face rost de serie, sigur o sa-mi scriu parerea despre ea :)

      Ștergere
    2. Nu se stie poate o sa-ti placa , fiecare om are gusturile sale

      Ștergere
  2. nu as precomanda-o numai cand ma gandesc la cele 9 carti care trebuie sa apara daca chole are 9 vieti....nu imi plac talalaielile

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu vreau sa incep sa le citesc sa ma dezamagesc, am auit multe pareri bune, vedem cum o fi

      Ștergere
  3. eu n-o precomand prefer la sfarsit sa le iau pe toate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. foarte bine, s-ar putea sa le iei la un super pret, cu reduceri pe pret/pachet promotional

      Ștergere
    2. da si ma gandesc s-o iau si cand e vreo sarbatoare:))

      Ștergere
    3. in fiecare luna e ctae o sarbatoare asa ca stai la panda

      Ștergere
    4. dealea mari astept :)) vine Pastele atunci se merita sa le iei . Mai am umpic si fac statistici :))

      Ștergere
    5. pana in mai mai este...

      Ștergere
  4. am avut vol 3 si l-am citit, nu iti recomand seria, o o lectura scrisa ca sa fie...daca intelegi, cel putin nu e genul meu, e prea usoara

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.