Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

joi, 1 noiembrie 2012

Precomanda Trezita in zori de zi (Shadow Falls #2)

Pentru a precomanda Trezita in zori de zi, volumul al doilea din seria Shadow Falls, scrisa de C. C. Hunter, click aici. La precomanda, beneficiati de 25% reducere si de transport gratuit.


Descriere:
"Kylie luptă în continuare să facă faţă vieţii din lumea reală, dar şi celei din lumea fiinţelor supranaturale din care nu este sigură că doreşte să facă parte. Întrebarea Ce fel de creatură sunt eu? o urmăreşte continuu şi îşi doreşte mai mult decât orice să găsească răspunsul. Înconjurată de vampiri, vârcolaci, metamorfi, zâne şi vrăjitoare, trebuie şi ea, la rândul ei, să descopere ce puteri are şi ce loc ocupă în marea familie a creaturilor din lumea fantastică.

Dar, până atunci, are de înfruntat o fantomă insistentă care îi tot repetă că o persoană dragă ei îşi va pierde viaţa în curând, dar şi o creatură venită din partea întunecată a lumii supranaturale, care o urmăreşte pas cu pas. Curajoasa Kylie depăşeşte obstacole, realizează lucruri de care înainte nu era capabilă, trece prin momente palpitante şi tulburătoare, alături de adevăraţii prieteni.

Şi fiindcă totul se petrece în Shadow Falls, o tabără de adolescenţi, nu poate lipsi nici povestea romantică. Cine va fi alesul? Seducătorul Derek sau vârcolacul Lucas?"

Data de aparitie a cartii este 7 noiembrie, romanul este cartonat, fara supracoperta si are 480 de pagini!

3 comentarii:

  1. Pare interesanta cartea dar am altele in asteptare momentan si la achizitii si la citit

    RăspundețiȘtergere
  2. mie imi plac ambele coperti ale acestor doua carti~

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.