Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

duminică, 11 noiembrie 2012

Precomanda Lumina ce se stinge (Dying of the Light)

Pentru a precomanda Lumina ce se stinge, primul roman publicat de George RR Martin, click aici.

Descriere:
"Un space-opera de neuitat, romanul de debut al lui George R.R. Martin înfăţișează o viziune provocatoare asupra nopţii eterne. În Lumina ce se stinge palpită o lume în care coabitează mai multe culturi, unde prada și vânătorul își schimbă adesea rolurile.
O planetă se stinge, îndepărtându-se de stelele vecine și îndreptându-se spre teritoriul frigului, al întunericului și al morţii. Odată cu ea, vor pieri paisprezece orașe. Iar eroul, părăsit de iubită, nu mai găsește sensul vieţii.
George R.R. Martin a scris un roman al dispariţiei și al temerilor. Lumina ce se stinge dezvăluie o scriitură rafinată, pusă la lucru într-o ficţiune ce-și răsplătește cu asupra de măsură cititorul."


My view:
Dadadadada! Nu pot sa cred cat de "la fix" s-au hotarat sa publice cartea asta. Ca fan cu o usoara obsesie, eu tot intru pe blogul lui Martin si am tot auzit de cartea asta, asa ca incepusem sa ma gandesc cum sa fac sa fac rost de ea de prin strainate... cand am vazut ca urmeaza sa fie scoasa la noi! Deja numar zilele pana pe 24 noimebrie si sper ca, daca am putin noroc, o s-o gasesc la Gaudeamus (care incepe pe 21, parca). Oricum, e clar ca imediat ce pun gherutele pe ea, ma deconectez de lume pana cand o termin!

4 comentarii:

  1. Si eu abia astept aceasta carte! :X George R.R. Martin is the best!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta da carte ce merita avuta in biblioteca yupiiiiiiiiiiii vrem vrem vrem

    RăspundețiȘtergere
  3. cred ca este o carte foarte buna! george r r martin este un scriitor extraordinar!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.