Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

marți, 6 noiembrie 2012

Precomanda Insurgent (Divergent #2)

It's here! Sau o sa fie, incepand cu 20 noiembrie. Dar, pana atunci, puteti precomanda Insurgent, mult asteptatul volum 2 al seriei Divergent de Veronica Roth, facand click aici. Eu deja am facut-o pentru ca nu mai am rabdare sa aflu continuarea evenimentelor din Divergent. La precomanda, beneficiati de 25% reducere si de transport gratuit.


Descriere:
"O tulburătoare poveste de iubire, plină de răsturnări de situaţie, cu decizii sfâşietoare şi dezvăluiri emoţionante ale naturii umane…
Într-un Chicago distopic, unde tinerii care au împlinit vârsta de şaisprezece ani sunt obligaţi să aleagă una dintre cele cinci facţiuni, căreia ar trebui să-i fie devotaţi pentru tot restul vieţii, Tris Prior continuă să-i salveze pe cei pe care îi iubeşte — şi pe ea însăşi —, în timp ce caută răspunsuri la întrebări sfâşietoare despre durere şi iertare, identitate şi loialitate, politică şi iubire.
Pentru Tris, ziua iniţierii ar fi trebuit să reprezinte o victorie şi să fie sărbătorită alături de cei din facţiunea aleasă; în schimb, ziua se sfârşeşte cu orori de nedescris. Războiul bate la uşă, în timp ce conflictele dintre facţiuni şi ideologii se extind cu repeziciune. Şi în vremuri de război, se formează tabere, se dezvăluie secrete, iar alegerile devin irevocabile şi dure. Transformată de propriile sale decizii, dar şi de durerea sufletească şi de sentimentul de vinovăţie, Tris trebuie să-şi accepte Divergenţa, chiar dacă nu ştie ce îi rezervă viitorul."

Data de aparitie a cartii este 20 noiembrie (deja nuimar zilele!), romanul este cartonat, cu supracoperta si are 448 de pagini cu care sa ne delectam!

5 comentarii:

  1. Mi-am cumparat-o si eu este o carte foarte buna si ma bucur ca mi-am luat-o

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu ce sa zic, este o serie care are un subiect distopic...pe de o parte m-ar atrage iar pe de alta nu....ramane de vazut

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.