Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

luni, 5 noiembrie 2012

...mai mult sau mai putin :)

Desi titlul articolului meu continua titlul articolului Andrei despre "aniversarea" mea, personal habar n-aveam ca are de gand sa-l scrie pana nu l-am vazut publicat. Cu atat mai putin credeam ca o sa aleaga sa ignore momentul cand blogul a impinit un an (marturisesc ca eu nu stiam data, spre rusinea mea), dar va marca momentul cand eu am implinit un an... mai mult sau mai putin. (ma spal de pacate daca spun ca nici data asta n-o stiam?)

Practic, eu am inceput sa scriu pe blog prin octombrie 2011. Primul meu articol (am cautat in arhiva ca sa-l descopar) a fost despre Frank Herbert. Si dupa alte cateva articole despre SF (deh, scriam si eu despre ce stiam), mi-am dat seama ca imi place sa scriu... si ca mi-ar placea cu adevarat sa fac asta mai des. Andra a acceptat imediat si am fost "promovata" drept coautor pe blog, anuntul aparand pe 4 noiembrie, aparent data "oficiala" a intrarii mele in Echipa Povestilor.

Ultimul an vi l-a prezentat Andra in cifre si din punctul ei de vedere. Pentru mine... Am descoperit ceva ce-mi place. Am citit o gramada de pareri interesante (ma refer, normal, la ale voastre). Am organizat niste concursuri de care eu personal sunt mandra. Foarte mandra. Si ca un facut, pana la sfarsitul unui an, ma invatat cum se mananca toate aspectele din blogger (inclusiv schimbarea temelor, de care sunt la fel de mandra ca de descoperirea functiei "planificare"). Dar, per total, concluzia e ca Andra mi-a deschis o lume noua.

Inca nu stiu cum sa-i multumesc pentru incredere. Faptul ca m-a acceptat ca si co-autor a fost fantastic. Fara ea, n-as fi stiut niciodata ca imi place atat de mult sa bat campii despre carti (si aparent, nu numai). Si cred ca cel mai bun mod de a-i multumi e sa ofer la randul meu altora aceasta ocazie. Asa ca vreau sa lansez o provocare pentru toti cei care isi doresc sa scrie.

Vreau sa lansez un proiect numit Autor pentru o zi in cadrul caruia orice persoana interesata sa vada cum e sa scrii pe un blog de carte sa-mi trimita un articol la adresa povesti_intunecate@yahoo.com. Eu le voi publica (inclusiv cu numele vostru, desigur). Singura conditie ar fi ca articolul sa mearga cu tema blogului (poate fi legat in orice mod de universul lecturii, inclusiv recenzii, despre un serial/film care v-a placut etc.).

Proiectul se adreseaza si bloggerilor care fie nu scriu despre carti, fie vor, din orice motive, sa scrie aici. Nu exista o limita de timp, le puteti trimite oricand, proiectul se va desfasura atat timp cat lumea e interesata...
Sper sa va placa ideea si astept articolele voastre!

11 comentarii:

  1. Ti-am trimis un mail legat de provocarea asta a ta, Ghanda.
    Mai multe detalii găsești în mail, putem discuta eventual pe mess/ facebook, dacă e cazul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am primit mailul. Iata rezultatul:
    http://povesti-intunecate.blogspot.com/2012/11/autor-pentru-o-zi-1-recenzie-orasul-de.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca iti place... si astept articolele voastre!

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca timpul imi va permite iti voi trimite si eu un articol :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astept cu nerabdare, mai ales ca invitatia este deschisa pe termen nelimitat :)

      Ștergere
    2. si eu ti-as trimite niste recenzii daca as avea timp, numai ca eu citesc carti nu tocmai de actualitate! ma mai gandesc si poate iti trimit ceva, dar in luna decembrie sigur nu fiindca am alte chestii de facut!

      Ștergere
    3. Si eu cam tot in ianuarie sper sa trimit ceva

      Ștergere
    4. @Paun Catalina: Nu trebuie neaparat sa fie recenzie si nu trebuie neaparat sa fie de actualitate. Ideea proiectului e sa scrieti absolut orice vreti voi si apoi sa vedeti cam care e feedback-ul ca sa va dati seama daca va place sau nu sa faceti chestia asta :) Asa ca scrie despre ce vrei tu, eu o sa public si vedem ce iese ;)

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.