Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

vineri, 26 octombrie 2012

Precomanda Nopti de patima (Fratia pumnalului negru #1)

Pentru a precomanda Nopti de patima, primul volum din seria Fratia pumnalului negru, scrisa de J. R. Ward, click aici. La precomanda, beneficiati de 25% reducere si de transport gratuit.


Descriere:
"La adăpostul nopţilor din Caldwell, New York, se duce un război pe viaţă şi pe moarte între vampiri şi exterminatori. Populaţia civilă de vampiri, ameninţată de atacurile asasinilor fără inimă, este apărată de şase războinici care se luptă pentru supravieţuirea rasei lor formând temuta şi misterioasa Frăţie a Pumnalului Negru. Dar niciunul dintre ei nu inspiră atâta teroare şi admiraţie printre duşmani ca Wrath, conducătorul lor, ultimul vampir pursânge de pe Pământ.
Atunci când unul dintre cei mai redutabili luptători este ucis, lui Wrath îi revine sarcina de a o iniţia pe fiica acestuia, jumătate vampir, jumătate om, în lumea tainică şi înfiorătoare a morţilor vii. Beth Randall se trezeşte astfel fără apărare în faţa necunoscutului senzual şi periculos care o vizitează într-o noapte cu ochii acoperiţi de umbre. Dar, curând, tânăra descoperă că atingerile lui stârnesc în ea senzaţii care întrec orice închipuire, dar şi o foame care ameninţă să îi devoreze pe amândoi…"

Data de aparitie a cartii este 7 noiembrie, romanul este cartonat si va ofera 512 pagini pline de fantasy, romance, mister si aventura!

6 comentarii:

  1. decum am vazut coperta si precomanda,imediat mi-am comandat.o:x,o ador,seria,decand asteptam sa apara si la noi:X:X,abiastept sa-mi vina comanda:X:X

    RăspundețiȘtergere
  2. eu o sa mai astept cu comanda sa mai fac rost de finante

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe mine nu ma atrage deloc cartea asta, plus ca e +18

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici pe mine nu ma atrage, insa mi-a starnit curiozitatea fiindca este la +18:D eu am 18+3 deci merge:D

      Ștergere
    2. Multi inainte catalina eu am 18+9 :) asa ca merge din plin

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.