Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

vineri, 5 octombrie 2012

In curand, carti noi! (Altfel de Ingeri #3 si Uratii #2)

Editura Leda vine cu vesti bune pentru fanii seriilor Altfel de ingeri si Uratii. In curand, continuarile seriilor vor fi disponibile pentru precomanda. Imediat ce apar link-urile, va vom anunta si le vom punepe blog, insa pana atunci va puteti usura asteptarea doar citind descrierile noilor carti:

Gelozie (Altfel de ingeri #3 - Lili St. Crow)
"În sfârşit, Dru Anderson ar trebui să fie în siguranţă, căci a reuşit să scape de colţii vampirilor şi a ajuns la Schola Prima, principala şcoală unde îşi are cartierul general Ordinul. Aici începe să se pregătească şi să înveţe ce înseamnă de fapt să fii o svetocha - o creatură pe jumătate vampir, pe jumătate om, şi dotată cu puteri nebănuite - în Lumea Reală a băieţilor djamphiri. Dar o pânză de păianjen de minciuni şi trădări continuă să se strângă în jurul ei. Christophe lipseşte, Graves se poartă ciudat, iar gărzile de corp pe care le-a primit par să ştie mai mult decât ar trebui. Şi tot aici o regăseşte şi pe capricioasa Anna, cealaltă svetocha cu puteri asemănătoare cu ale ei, dar care nu vrea să împartă cu ea luminile reflectoarelor. Dru trebuie să găsească o modalitate de a-i face faţă Annei, să afle mai multe secrete din propriul ei trecut, să ţină piept atacurilor vampirilor şi în acelaşi timp să-şi lămurească sentimentele pe care le nutreşte pentru Graves şi Christophe.
Există un trădător în Ordin care o vrea pe Dru moartă - dar mai întâi trebuie să afle ce îşi mai aminteşte ea din noaptea în care a murit mama ei. Dru a blocat această amintire, dar se pare că va trebui totuşi să şi-o elibereze, mai ales atunci când Christophe se întoarce şi urmează să fie judecat în faţa Consiliului. Iar singura care îi poate salva viaţa este chiar Dru.

Fanii lui Dru nu vor fi dezamăgiţi nici în acest antrenant volum al seriei. Romanul se citeşte dintr-o suflare, şi mulţi dintre cititori se vor identifica din nou cu acest personaj fascinant – puternic, dar şi vulnerabil, cu aură de djamphir, dar adesea cu un comportament amintind de cel al unei adolescente obişnuite…"
- Sursa


Frumosii (Uratii #2 - Scott Westerfeld)
"În sfârşit, Tally este frumoasă. Şi are tot ceea ce şi-a dorit vreodată! Arată perfect, are haine splendide, iubitul ei este teribil de sexy, iar în noua lume din care face parte acum, ea a devenit un personaj cât se poate de popular.
Dar, dincolo de distracţie – petreceri non-stop, libertate totală – are sentimentul confuz şi sâcâitor că totuşi ceva nu este în regulă. Ceva important! La un moment dat, din trecutul ei de urâtă, soseşte o scrisoare. Citind-o, îşi aduce aminte ce este greşit în viaţa frumoşilor şi, brusc, pentru ea distracţia se termină.
Din acea clipă, Tally se confruntă cu o alegere dificilă: să facă efortul de a uita tot ce a aflat sau să lupte pentru propria-i viaţă – pentru că autorităţile nu au de gând să-i ierte pe cei care deţin anumite informaţii…

„Tinerii vor fi entuziasmaţi să-şi pună întrebări provocatoare despre tehnologia invazivă şi societatea obsedată de imagine, precum şi despre impasul etic al unui informator devenit aliat… Ingenios!“ - Booklist"
- Sursa

22 de comentarii:

  1. In privinta cartii gelozie, sigur ca am o oarecare curiozitate, insa mai intai sa-mi fac rost de primele 2 volume. Le am deja pe lista mea de wishes ! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. IOf! Asteptam de ceva timp sa apara volumul 2 Frumosii. Chiar daca inca nu mi-am luat primul volum, desi am asta in plan. Nu credeam ca va aprea asa de repede !

    RăspundețiȘtergere
  3. Toamna aceasta este plina de surprize. Nici nu mai stiu ce carti sa imi comand, pentru ca nu am bani pentru toate si toate sunt la fel de interesante

    RăspundețiȘtergere
  4. @Alexa: si eu am exact aceeasi problema, vreau o gramada de carti si n-am fonduri pentru toate. Si si mai trist e ca a 12-a incepe sa-mi manance din timpul pe care il am pentru lectura...

    RăspundețiȘtergere
  5. nici n-ai sa-ti dai seama cand trece a 12:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe de-o parte, abia astept sa se termine. Dar apoi imi amintesc ca inseamna sa spun "la revedere" unor oameni la care nu numai ca tin foarte mult, dar care chiar m-au influentat ca persoana... si parca as vrea sa nu se termine niciodata...

    RăspundețiȘtergere
  7. ioooiii,cate carti apar:))
    abiastept sa apara frumosii,pentru ca am primul volum,cat despre astfel de ingeri nu am seria,insa mi-as dori sa o citesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  8. nu inseamna ca daca terminati a 12 trebuie sa va spuneti la revedere, eu am pastrat legatura cu mai toti colegii mei din liceu si chiar din generala

    RăspundețiȘtergere
  9. Mda, stiu si normal ca o sa tin legatura, dar una e sa-i vezi zilnic si alta sa-i mai vezi din cand in cand, cand va permite orarul sau cand unii se intorc cateva zile in tara... Dar asa e viata :)

    RăspundețiȘtergere
  10. priveste partea buna a lucrurilor vei intalni noi colegi ceea ce inseamna noi prietenii si noi experiente de viata

    RăspundețiȘtergere
  11. Serria Uratii as vrea sa o achizitionez, deocamdata nu am nici timp nici banii necesari pentru a ma orienta catre un astfel de plan

    RăspundețiȘtergere
  12. multe carti mai apar:))
    editura leda ma surprinde de fiecare data 8-|

    RăspundețiȘtergere
  13. si mie imi plac cartile de la editura leda

    RăspundețiȘtergere
  14. Mi-ar placea cartea a doua din Uratii sa o cumpar,insa dupa ce fac rost si de prima :d

    RăspundețiȘtergere
  15. Am o oarecare curiozitate in privinta cartii frumosii . in privinta cartii Frumosii .

    RăspundețiȘtergere
  16. si pe mine ma face curioasa aceasta carte

    RăspundețiȘtergere
  17. am uratii primul volum,castigata,dar,nu am citit.o,insa,cartea are un subiect foarte interesant si coperta celui de-al doilea volum imi place foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. super! darce noroc ai la castiguri de carti! am citit pe un blog ca prima carte ar fi mai reusita decat ce-a de-a doua! acum nu stiu nici eu ce sa mai cred! la inceput mi-o doream tare mult,,,acum sunt in dubiu!

      Ștergere
    2. bafta in continuare poate castigi si restul seriei

      Ștergere
  18. este o coperta foarte draguta ai dreptate alexandra

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.