Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

luni, 10 septembrie 2012

Magica zi de Maine

Am vazut zilele trecute pe blogul Mariei o gluma usor intepatoare, cred eu, legata de ziua de maine:
"Cea mai grozavă zi este MÂINE. Mâine o să facem sport, o să ne apucăm de învățătură, o să muncim cu sârg, o să începem să citim o carte, n-o să mai mâncăm după șase seara... Dar nu știu cum se face, că atunci când ne trezim, este mereu ASTĂZI!!!"

Cred ca cel putin o data in viata fiecare s-a regasit in aceste randuri. Pe mine, una, ma apuca intotdeauna cheful sa-mi schimb viata seara, inainte de culcare. Nu stiu cum, dar stand in pat, imi modific complet stilul de viata intr-unul model. Doar ca intotdeauna dimineata imi trece. Si asa se duc pe apa sambetei toate planurile geniale si nu mai ies la 6 dimineata sa alerg, ci dorm bustean, nici nu renunt la a vedea un episod dintr-un serial care imi place in loc sa-mi petrec timpul facand toate lucrurile acelea minunate care la lumina zilei nu mai par atat de atragatoare. Si seara o iau de la capat cu planurile.

Ei bine, azi e luni, deci e si inceput de saptamana, asa ca am de gand sa schimb ceva. De astazi, voi face o miscare revolutionara: O sa incetez sa-mi mai planific viata seara.

5 comentarii:

  1. Intr-adevar este o gluma foarte reusita si foarte realista in acelasi timp

    RăspundețiȘtergere
  2. O gluma reusita. Foarte mare dreptate are :))

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt de acord cu miscarea revolutionara sa ma anunti daca reusesti :)

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu promit mereu ca nu mai mananc dupa ora 6 si....imi reuseste doar vara cand sunt prinsa in multe activitati ,,vacantesti":) dar cand vine frigul,,,,imi place sa mananc si dupa ora 6

    RăspundețiȘtergere
  5. dat fiind ca lucrez si noaptea imi e foarte greu sa nu mai mananc dupa ora 6

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.