Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

joi, 20 septembrie 2012

La multi ani, George R.R. Martin!

Astazi, autorul meu preferat implineste 64 de ani. Pentru a marca momentul, editura Nemira oferta toate cartile sale cu o reducere de 50%, oferta fiind valabila pana pe 24 septembrie.

Ca sa intelegeti de ce omul este un geniu, un artist al cuvantului, un om cu o minte exceptionala si o imaginatie si mai exceptionala, un autor care a reusit sa-i surclaseze pe multi in topul meu personal (si in cele din intreaga lume), eu va recomand seria Cantec de Gheata si Foc. Totusi, daca marimea seriei va descurajeaza sau daca nu va place neaparat fantasy-ul, puteti citi SF-ul Peregrinarile lui Tuf sau cartea scrisa impreuna cu G. Dozois si D. Abraham, Fuga vanatorului.

Oricum, orice ati alege sa cititi de Martin, va garantez ca nu veti fi dezamagit, ci dimpotriva, captivati si obligati sa va ajustati topurile personale.

La multi ani, GRRM si spor la scrierea a multe alte carti exceptionale!


Update: Si cum maine este ziua lui Stephen King, si cartile lui beneficiaza de aceeasi reducere, valabila in aceeasi perioada.

10 comentarii:

  1. Ar fi frumos sa faca asa la fiecare autor!

    RăspundețiȘtergere
  2. este un autor foarte bun care nu trebuie sa lipseasca din nici o biblioteca

    RăspundețiȘtergere
  3. Este autorul meu preferat. Ii ador cartile

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani! vreau sa cumpar colectia Cantec de Gheata si Foc de foarte mult timp!

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani!eu il prefer foarte mult pe stephen king,pentru ca ador stilul lui de a scrie

    RăspundețiȘtergere
  6. si eu mi-as dori aceasta colectie in biblioteca

    RăspundețiȘtergere
  7. daca stau sa ma gandesc bine, mai repede mi-as dori seria completa a lui tokien stapanul inelelor, sau cronicile din narnia ale lui lewis sau seria completa a lui j k rowling harry potter, sau etc cred ca o sa las cantec de gheata si foc pe mai tarziu, am toata viata la dispozitie:D cat o fi ea de lunga sau de scurta, dupa noroc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In afara de Stapanului Inelelor pe care n-am putut sa-l citesc pentru ca stilul autorului (cel putin in primele 100 de pagini, cat am rezistat citind) a fost prea mult pentru mine, am citit tot ce ai mentionat si desi mi-au placut toate, CdgsF e seria mea preferata si nu-mi pot imagina alte carti pe care sa le vreau mai mult in biblioteca.

      Totusi, depinde de gusturi, insa sfatul meu e ca macar sa incerci sa citesti primul volum (imprumutat, nu neaparat cumparat) inainte sa-ti alcatuiesti un top al preferintelor, cartile astea chiar merita ;)

      Ștergere
  8. sincera sa fiu iti dau dreptate @ghanda nici eu nu resusesc sa citesc stapanul inelelor, desi am tot incercat.
    @paun catalina cezarina eu am seria cantec de gheata si de foc asa ca ma pot ocupa linisita de harry potter pe care si eu mi-l doresc in biblioteca pentru piticii mei

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.