Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

miercuri, 8 august 2012

Cine vrea la film?

"Clary Fray, o fată de cincisprezece ani, are darul Vederii... un dar pe care ceilalţi oameni nu-l au. Ea vede vampiri, vârcolaci, zâne, demoni şi alte creaturi care populează Lumea din Umbră."

Va suna cunoscut? Daca da, inseamna ca ati citit macar una dintre cartile seriei Instrumente Mortale a Cassandrei Clare. Si daca v-a placut, atunci cred ca veti fi incantati sa aflati ca veti putea vedea curand ecranizarea primului volum (Orasul Oaselor)!

"ScreenGems/Sony a anuntat începerea filmărilor şi a lansat săptămâna trecută site-ul oficial al peliculei (click), de unde veţi putea afla numele actorilor implicaţi în acest proiect cinematografic. Lansarea filmului este programată pentru luna august 2013."

In plus, conform imdb, actrita care o va interpreta pe Clary Fray este Lily Collins (Alba ca Zapada din Mirror Mirror), iar pentru fanii Game of Thrones, rolul lui Jocelyn Fray e jucat de Lena Headey (Cersei).

Asadar... cine e nerabdator?

8 comentarii:

  1. Hm, m-ai făcut curios cu distribuția. Lily Collins mi s-a părut superbă în rolul Albei-ca-Zăpada (chiar dacă are problema aceea cu sprâncenele neobișnuit de groase). Pe Lena Headey nu mi-o pot închipui în alt rol decât cel al nesuferitei Cersei, așa că filmul ăsta o să mă ajute.
    Până atunci însă mă pot apuca de lectură, deoarece primele 2 volume ale seriei se odihnesc deja pe rafturile bibliotecii (mulțumită surorii mele care le-a achiziționat).

    RăspundețiȘtergere
  2. norocosule eu am doar volumul 3 orasul de sticla:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Și ca să vă fac și mai mult în ciudă, m-am ambiționat și aproape am terminat „Orașul Oaselor”. Dacă tot vreau să văd filmul, trebuie să citesc cartea, mnu? :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am citit cartile dar imi doresc mult de tot sa o fac ! Si abia astept filmul , normal !

    RăspundețiȘtergere
  5. am imprumutat si eu cartile din biblioteca verisoarei mele . Nu va spun cat a ,, codcodacit" pana a fost de acord sa mi le dea :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am citit Printul mecanic , volumul 2 din Dispozitive infernale , si am ramas ... Waw ! Mi-a placut la nebunie , chiar daca nu citisem primul volum . Cartea era impumutata de la o colega ce a castigat-o lan un concurs , si eram asa de geloasa :((

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am inca seria asta dam am citit primul volum tot imprumutat este superb

    RăspundețiȘtergere
  8. nu stiu ce sa spun pe mine nu prea ma atrage

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.