Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

luni, 16 iulie 2012

Maine, impreuna cu revista Bravo

... veti gasi la toate chioscurile de presa cartea Hollywoodul e ca un liceu de fite de Zoey Dean.

Descriere:
"O poveste amuzantă şi surprinzătoare despre o tânără atrasă irezistibil de mirajul Hollywoodului – va reuşi ea să se impună ca un personaj remarcabil în această lume magică a triumfurilor trecătoare?

Taylor Henning are douăzeci şi patru de ani şi tocmai a primit jobul visurilor sale: asistentă la un important studio cinematografic. Răutăcioşi, colegii ei încep imediat s-o submineze, iar ea înţelege că zicala „Hollywoodul e ca un liceu de fiţe” este cum nu se poate mai adevărată. Însă la şcoală Taylor nu se pricepuse prea bine să-şi facă prieteni. Aşadar, cum ar putea acum să se descurce în lumea intrigilor?

Face cunoştinţă cu dezinvolta Quinn – o adolescentă de şaisprezece ani, fiica şefei sale – şi are o revelaţie: poate că această “regină a stupului de albine” o poate învăţa cum să răzbească în industria filmului. Quinn o ia sub aripa ei ocrotitoare şi, curând, Taylor înregistrează primele victorii împotriva principalei sale rivale, Kylie. Însă în momentul în care Quinn o sfătuieşte să-i fure iubitul lui Kylie, se întâmplă un lucru neprevăzut în scenariu: Taylor se îndrăgosteşte de el. Va reuşi ea să se comporte ca o fată rea, ca să obţină ce-şi doreşte?"

7 comentarii:

  1. Sunt putin cam in urma cu noutatile se pare ca... Scuze pentru inactivitatea de pe blogul tau, am trecut printr-o perioada cam aglomerata:D.

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  2. am achizitionat cartea cu Bravo dar nu i-a venit randul la citit inca.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu mi-am luat-o , pentru ca sincer nu prea ma atrage :( Mai bine imi pastrez banii pentru altele . Pt ca vor mai fi o multime !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. carte chic-lit asa ca merge, sunt usoare acest gen de carti

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.