Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde.
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

luni, 16 iulie 2012

Maine, impreuna cu revista Bravo

... veti gasi la toate chioscurile de presa cartea Hollywoodul e ca un liceu de fite de Zoey Dean.

Descriere:
"O poveste amuzantă şi surprinzătoare despre o tânără atrasă irezistibil de mirajul Hollywoodului – va reuşi ea să se impună ca un personaj remarcabil în această lume magică a triumfurilor trecătoare?

Taylor Henning are douăzeci şi patru de ani şi tocmai a primit jobul visurilor sale: asistentă la un important studio cinematografic. Răutăcioşi, colegii ei încep imediat s-o submineze, iar ea înţelege că zicala „Hollywoodul e ca un liceu de fiţe” este cum nu se poate mai adevărată. Însă la şcoală Taylor nu se pricepuse prea bine să-şi facă prieteni. Aşadar, cum ar putea acum să se descurce în lumea intrigilor?

Face cunoştinţă cu dezinvolta Quinn – o adolescentă de şaisprezece ani, fiica şefei sale – şi are o revelaţie: poate că această “regină a stupului de albine” o poate învăţa cum să răzbească în industria filmului. Quinn o ia sub aripa ei ocrotitoare şi, curând, Taylor înregistrează primele victorii împotriva principalei sale rivale, Kylie. Însă în momentul în care Quinn o sfătuieşte să-i fure iubitul lui Kylie, se întâmplă un lucru neprevăzut în scenariu: Taylor se îndrăgosteşte de el. Va reuşi ea să se comporte ca o fată rea, ca să obţină ce-şi doreşte?"

7 comentarii:

 1. Sunt putin cam in urma cu noutatile se pare ca... Scuze pentru inactivitatea de pe blogul tau, am trecut printr-o perioada cam aglomerata:D.

  Dee.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cu genul acesta de carti sunt si eu in urma la noutati

   Ștergere
 2. am achizitionat cartea cu Bravo dar nu i-a venit randul la citit inca.

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu mi-am luat-o , pentru ca sincer nu prea ma atrage :( Mai bine imi pastrez banii pentru altele . Pt ca vor mai fi o multime !!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nici pe mine nu ma atrage acest gen de carti

   Ștergere
 4. carte chic-lit asa ca merge, sunt usoare acest gen de carti

  RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.