Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

vineri, 25 mai 2012

Precomanda Fantoma (Jurnalele Vampirilor: Vanatorii #1)

Pentru a precomanda Fantoma, de L. J. Smith , click aici.


Descriere:
"Elena este in primejdie! Amenintata de o aparitie sumbra venita din lumea de cincolo, ea nu poate fi protejata decat de cei doi frati Salvatore, Stefan si Damon.

Elena Gilbert şi prietenii ei au luptat împotriva spiritelor malefice şi au reuşit să salveze orăşelul Fell’s Church, dar cu un preţ foarte mare: viaţa lui Damon Salvatore. Cândva, Damon se luptase crâncen cu fratele lui, vampirul Stefan, să câştige inima Elenei. Cum Damon a dispărut, Elena şi Stefan pot fi în sfârşit împreună. Şi-atunci, de ce Elena visează în continuare la Damon?

În timp ce sentimentele ei faţă de Damon devin tot mai profunde, Fell’s Church e bântuit de o apariţie sumbră. Elena ştie cum este în iad, dar un asemenea demon nu a mai văzut niciodată. Singurul lui scop este s-o omoare pe Elena şi pe cei dragi ei…

Fragment:
Dragă Jurnalule,
SUNT ACASĂ! Nici nu îndrăznesc să cred, dar iată-mă aici!
Întregul Fell’s Church are şansa unui nou început. Dar, cu excepţia mea şi a prietenilor mei apropiaţi – Meredith, Bonnie, Matt, dragul meu Stefan şi doamna Flowers – nimeni altcineva nu ştie că viaţa nu s-a mai scurs ca de obicei de la Ziua Oraşului încoace.
Am reuşit! Am salvat pe toată lumea!
Pe toţi, cu excepţia lui Damon…
Ceea ce e ciudat – de fapt, ridicol – este acest sentiment de speranţă care se naşte în adâncul meu. Şi dacă, îmi tot spun, şi dacă de fapt, cumva, Damon n-a murit?
Şi apoi speranţa se destramă, pentru că el e mort, şi trebuie să accept asta. Dacă vreau să rămân puternică, nu mă pot minţi singură.
Dar speranţa mi se furişează din nou în suflet. Şi dacă…?
Elena"

8 comentarii:

 1. Mi-a placut mult seria aceasta , dar mi se pare ca o lungesc cam mult. Oricum tot o voi citi.

  RăspundețiȘtergere
 2. da,de acord cu melamine...mi s-a parut mai reusit serialul..dar recenziile acestui volum sunt mai favorabile...este scrisa si de altcine, parca

  RăspundețiȘtergere
 3. E o serie absolut superba, insa ciclul "Intoarcerea" a cam lasat de dorit. Fata de cvartetul original nu are niciun farmec ... :(

  RăspundețiȘtergere
 4. Da Giorgiana, seria "Vanatorii" e scrisa de altcineva, la fel ca si Jurnalele lui Stefan. Probabil de cei care au scris scenariul serialului. La fel au procedat si cu Cercul Secret (chiar daca a fost anulat serialul), acum mai apare o trilogie scrisa, la fel, de scenaristii serialului.

  RăspundețiȘtergere
 5. Pare interesanta , dar totusi am doar priemele patru volume care nu mi-au placut si am renuntat la serie .

  RăspundețiȘtergere
 6. Am castigat de curand cartea la un concurs . inca nu m-am apucat de ea . Mai stau in dubii :)

  RăspundețiȘtergere
 7. eu nu inteleg care este ordinea in care trebuie sa le citesc, jurnalele lui stefan caresunt in nr de patru sau jurnalele vampirilor astea cu furia trezirea etc?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. In ce ordine vrei, pentru ca cele doua serii n-au foarte mare legatura. Jurnalele lui Stefan tin de serial, iar Jurnalele Vampirilor, desi stau la baza serialului, spun o poveste diferita.
   Dau cateva exemple, ca sa fie clar:
   • in JV fratii Salvatore se omoara unul pe altul intr-un duel, in JS si serial, au fost impuscati (de tatal lor, daca nu ma insel)
   • in JV, Elena are o sora mult mai mica si adorabila, in serial are un frate drogat
   • in JV nu exista haite si hibrizi, apare un varcolac o singura data si daca imi amintesc bine, e ucis destul de repede.
   Si exemplele pot continua la infinit, dar nu vreau sa dau spoilere :). Deci citeste-le cum vrei, nu conteaza.

   Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.