Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

duminică, 27 mai 2012

Precomanda Dune (vol 1 si 2)


Editura Nemira reediteaza celebra serie a lui Frank Herbert, acum in format Hardcover. Primele doua volume (Dune si Mantuitorul Dunei) pot fi deja precomandate (si precomenzile beneficiaza de 25% reducere). Pentru precomenzi, click pe numele cartilor sau pe imaginile lor.

Considerata de unii (printre care ma numar) o serie pe care orice fan de SF&Fantasy trebuie sa o citeasca, Dune prezinta un viitor indepartat in care omenirea locuieste pe numeroase planete, una dintre ele fiind planeta desertica Arakis (numita si Dune), unde se gaseste cea mai pretioasa substanta din Univers: mirodenia. Mai valoroasa decat aurul, mirodenia prelungeste viata oamenilor, insa ii face dependenti si le schimba culoarea ochilor intr-un albastru intens, inconfundabil. In aceatsa lume se desfasoara aventuri de neuitat, pline de intrigi complexe si de rasturnari de situatie.



Eu am citit seria Dune si am ramas profund impresionata de talentul incredibil al lui Frank Herbert, care nu-ti lasa mintea sa se odihneasca nicio clipa. Universul prezentat de el este asemanator cu cel pe care il cunoastem, si totusi atat de strain incat imediat ce ai inteles un concept sau o idee, apare ceva nou, si mai bulversant, care te face sa dai paginile din ce in ce mai repede, incercand sa afli atat desfasurarea ulterioara a actiunii, cat si sa intelegi ce inseamna si cum fucntioneaza, spre exemplu prestiinta sau cuvele axlotl.

Asadar, daca n-ati citit-o, acum e momentul s-o faceti pentru ca e o serie care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca nimanui, cu atat mai putin a unui iubitor de SF&F.

5 comentarii:

  1. Foarte interesante cartie.:X Le-am pus deja pe lista de cumparaturi :))

    RăspundețiȘtergere
  2. am citit-o cu muuult itmp in urma, cand eram in liceu si era mare succes

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie imi place prima coperta, e interesanta.
    Nu le-am citit, insa o sa le comand si eu (macar pe primul) sa vad cat de bune sunt. Cred ca merita, avand in vedere ca e una dintre cele mai bune serii SF din lume.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am reușit niciodată să pășesc în Universul liric al Dune. Deși sfaturi am primit.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu e o carte pe gustul meu dune,,,,,

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.