Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

vineri, 18 mai 2012

Precomanda Destinul Vraciului (Cronicile Wardstone #8)

Pentru a precomanda Destinul Vraciului, de Joseph Delaney , click aici.



Descriere:
"Pentru eroii noştri, vremurile sunt întunecate. Tom, magistrul său şi prietena lui, vrăjitoarea Alice, s-au refugiat din Comitat, fugind de invadatorii care au năvălit şi le-au ars până la temelii casa din Chippenden, inclusiv preţioasa bibliotecă a Vraciului.

Trioul ajunge în Irlanda, însă ghinionul nu îi părăseşte. Pe drumul pe mare până în acest ţinut înverzit, Tom zăreşte o pereche de ochi care-l urmăresc din cer şi-şi dă pe dată seama de intenţiile lor diabolice. Cine să fie, de astă dată, cel care-i vrea răul?

Mai mult, vraja urciorului de sânge care-l protejează de Diavol începe să se risipească. Oare Tom şi magistrul său vor reuşi să-l lege pe însuşi Diavolul, cu ajutorul vrăjitoarei asasine Grimalkin, sau puterea acestuia va fi prea mare în ciuda tuturor strădaniilor lor?

Totul devine din ce în ce mai greu, duşmanii aflaţi pe urmele lor se înmulţesc, iar speranţele le sunt tot mai firave… Asta până ce Tom intră în posesia Sabiei Destinului – o spadă cu o latură întunecată şi însetată de sânge. Oare arma aceasta nouă îi va oferi o şansă să răzbească?"

5 comentarii:

  1. seria asta am vazut-o la mine la biblioteca, mereu trec pe langa ea, ma uit...poate intr-o zi voi imprumuta-o si o voi citi

    RăspundețiȘtergere
  2. Tot aman sa o comand pentru ca am deja cam multe , dar nu ma las pana nu o citesc :d

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am citit decat primul volum si pot spune ca este o serie geniala! Intr-o singura zi am dat pagina cu pagina pana am ajuns la sfarsit. O carte magnifica! <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Destinul Vraciului. Cea mai buna din serie . Dialogul legat. Am citit si recitit cele doua capitole in care se descrie cum a fost legat de zeci de ori.

    RăspundețiȘtergere
  5. mie imi palc cartile care fac parte din Cronicile X,Y,Z mi se pare pur si simplu genial

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.