Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

miercuri, 23 mai 2012

I won!!!

Acum vreo doua saptamani, m-am asezat in fata tastaturii, incercand sa sintetizez intr-un articol tot ce simt cand ma gandesc la seria mea preferata de carti, Cantec de Gheata si Foc. Ca de fiecare data cand vorbesc/scriu despre ceva ce imi place cu adevarat, mi-a fost incredibil de greu sa selectez esentialul fara ca articolul sa mi se para scurt si gol, dar si avand grija sa nu incep sa plictisesc scriind prea mult si prea detaliat.

Intr-un final, multumita de rezultat, l-am publicat, inscriindu-ma astfel in concursul organizat de editura Nemira pe site-ul westeros.ro. Apoi am indeplinit si celelalte cerinte optionale, incercand sa-mi maresc cat de mult posibil scorul, in speranta ca articolul meu sa castige pentru ca am simtit ca, pe undeva printre litere s-a strecurat si destul de mult din iubirea mea pentru poveste, autor, personaje, intamplari, adica pe scurt, pentru serie.

Concursul s-a incheiat luni si pentru mine cel putin, au fost doua zile lungi, dar a meritat asteptarea pentru ca astazi, cand mi-am deschis mailul, am aflat ca in curand, voi primi la posta cele 5 volume din Cantec...

Vreau, asadar, sa multumesc in primul rand echipei Nemira, pentru organizarea concursului si apoi voua, pentru ca v-ati facut timp sa cititi articolul meu si mii de multumitri celor doi care au si lasat un comentariu :).

Abia astept coletul!!!

10 comentarii:

  1. Felicitări Ghanda!!!
    Din punctul meu de vedere chiar meritai să fii câștigătoarea marelui premiu deoarece știu că saga Cântec de Gheață și Foc e ca a doua ta existență.
    Încă o dată felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow Felicitari! Toate cele cinci volume. Chiar a meritat efortul. Eu de abia am facut rost de primul volum:)) Si vreau sa imi iau luna viitoare si al 2-lea. Incet incet o sa fac rost de toate cele 5. Dar, mai sunt si alte volume de aparut sau doar 5 sunt si in strainatate? Multumesc si inca o data felicitari! Mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Le mai ai. Ce vrei sa faci cu ele? :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Elena: Pana acum, au aparut si la noi, si in SUA, doar primele 5 volume. Al 6-lea e in lucru, dar mai dureaza destul pana cand va fi publicat.

    Lannister: Nu aveam 5-ul in romana. De fapt, de asta ma bucur, pentru ca acum poate si mama sa-l citeasca si o sa pot si eu sa vorbesc prin casa despre serie fara sa-mi fac griji ca dau spoilere din ADWD (si o sa-l mai cumpar o data oricum cand iese paperback.)

    RăspundețiȘtergere
  5. Și cu celelalte patru ce faci?
    Ce ar trebui sa fac pentru a te convinge să îmi dai mie Festinul? :)) e hardcover, mnu?

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari!! >:D<
    Imi pare rau ca nu te-am felicitat mai devreme , dar mai bine mai tarziu decat niciodata! Sa castigi cat mai multe concursuri!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari si lectura placuta!
    Eu am avut PC-ul stricat in acea perioada. Stiam de concurs, aveam imaginea cu Martin care trebuia pusa in postare, dar s-a stricat! :( Asta e ...

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu sunt in extaz cand aflu ca am castigat ceva . Pur si simplu simt ca explodez de fericire :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Superrrrrrrrrrr asta da noroc nu gluma! felicitari! asa seria cantec de gheata si foc e piperata rau! adica ai avut parte de un castig consistent

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.