Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

sâmbătă, 7 aprilie 2012

Weekend de Gheata si Foc

In acest weekend, Nemira ofera seria de 5 volume cu 45% reducere. De asemenea, volumele individuale beneficiaza de 35% reducere.


De asemenea, pentru orice comanda de peste 200 RON care contine unul (sau mai multe) din volumele seriei Cantec de Gheata si Foc, Nemira ofera cadou o harta in format A3 (in limita stocului disponibil).


Toti fanii seriei sau ai serialului Game of Thrones sunt invitati pe forumul dedicat lor (click) sau pe pagina de facebook a forumului (click).

7 comentarii:

  1. Am văzut și eu oferta, că primesc newsletter-ul lor, dar vine într-un moment financiar deloc potrivit pentru mine. Pe deasupra primele 3 volume le am, însă aș fi comandat și alte cărți pe lângă volumele lipsă pentru a ajunge la 200lei și a primi harta.
    Poate altădată...

    RăspundețiȘtergere
  2. Verifica daca nu ai o comanda recenta care sa indeplineasca aceste conditii si intreaba pe blog daca nu esti eligibil pentru harta. Citeste comentariile, a mai facut cineva asta ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa parerea mea ar fi mai bine sa aiba pe stoc (editura Nemira) hartile Westerosului. Sa la poti cumpara, nu doar sa le primesti cadou. La fel si in cazul insignelor cu gaite-zeflemitoare din Jocurile Foamei! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ar fi foarte bine dar le-ai putea cumpara decat sa le primesti cadoou. Pacat. Si eu voiam harta :|

    RăspundețiȘtergere
  5. cartile astea chiar sunt considerate o investitie.si pretul e pe masura..noroc ca mereu sunt la promotie...sunt curioasa daca a insumat cineva nr. de pagini total al seriei

    RăspundețiȘtergere
  6. interesanta oferta, dar harta era un geografica???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Actiunea din carti are loc intr-un taram imaginar, iar harta care se oferea cadou era harta acestui taram.

      Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.