Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

duminică, 8 aprilie 2012

Precomanda Moarta si inviata (Madison Avery #2)

Pentru a precomanda Moarta si inviata de Kim Harrison click aici.


Descriere:
"Visurile lui Madison Avery de a se adapta la noua şcoală la care învaţă au murit odată cu ea. A reuşit totuşi să-şi păstreze iluzia unui corp, are de-a face cu un înger păzitor cicălitor şi, ah, da, i-a grăbit sfârşitul spintecătorului care o omorâse. În condiţiile astea, nu prea poate să intre în nicio bisericuţă. E uimitor că tipul de care este îndrăgostită, Josh, nu o crede complet ţicnită.

Acum Madison a aflat că este cronometrorul întunericului şi se află la conducerea îngerilor care urmează regulile de nepătruns ale sorţii. Cum nu i-a plăcut niciodată să respecte regulile, hotărăşte că sistemul are nevoie de o schimbare radicală. Cu ajutorul unor aliaţi neaşteptaţi, Madison creează un grup de spintecători rebeli, care nu sunt deloc de acord cu orânduirile Cerurilor.

Dar pe măsură ce se luptă cu noile abilităţi înspăimântătoare specifice unui cronometror, Madison îşi dă seama că s-ar putea să nu fie pregătită pentru ce o aşteaptă – asta dacă nu are parte de o intervenţie divină majoră."

8 comentarii:

 1. Aveti aici o leapsa de la mine daca vreti sa o preluati :)

  http://vicky-onsummer.blogspot.com/2012/04/leapsa.html

  RăspundețiȘtergere
 2. Cum ati postat "animatia" cu precomanda?

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu am citit volumul 2, insa sunt curios cum este. Primul volum a fost asa si asa. Povestea in sine a fost frumoasa, insa nu a avut un ritm alert asa cum ma asteptam. A fost lenta, a avut putina actiune; de aceea nici nu mi-am cumparat volumul 2.

  RăspundețiȘtergere
 4. Am tot auzit de aceasta serie. Multi o lauda. Eu inca nu am citit nici prima carte , dar sper sa o fac curand.

  RăspundețiȘtergere
 5. o serie pe care n-am citit-o...recenziile au fost unele favorabile, altele mai putin

  RăspundețiȘtergere
 6. Volumul nu are nici el prea multa actiune. Mie una nu mi-a placut cartea.

  RăspundețiȘtergere
 7. Poveste amuzanta :) Am castigat acest volum la un concurs , acesta fiind volumul 2 , si l-am citit chiar daca habar nu aveam de aceasta serie si nu aveam vreo idee despre primul volum. Dar a ajuns sa-mi placa si chiar am inteles cartea .

  RăspundețiȘtergere
 8. ce titlu urat urat urat, moarta si inviata? nu cred ca mi-ar placea cartea si subiectul cartii abordat, mie mi se pare ca se scot tot mai mutel carti pe banda rulanta, cu o tema comuna a unei lumi sf dar cu subiecte diferite in care fiecare autor introduce propriile personaje

  RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.