Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

marți, 6 martie 2012

Precomanda Rapirea (Cele noua vieti ale lui Chloe King #2)

Pentru a precomanda, click aici.



Descriere:
"E tânără, veselă, fermecătoare. Ca orice fată, merge la şcoală, are prieteni, se distrează, se îndrăgosteşte (şi nu de unul, ci de doi băieţi!). Numai că ea este capabilă şi să se caţere pe clădiri, să sară de pe un acoperiş pe altul, să vadă în întuneric. Are şi gheare! Da, Chloe se poate lăuda cu toate instinctele şi abilităţile unei pisici. Iar asta o face, într-adevăr, unică.

Faptul că este descendenta unei mitice rase de feline şi că rolul ei în viitor va fi acela de a-şi salva şi proteja semenii o transformă în ţinta principală a celor din Ordinul A Zecea Lamă. Lupta ei pentru a-şi apăra specia nu este uşoară, mergând până la sacrificiul suprem. Dar asta nu înseamnă sfârşitul. Ca orice pisică, ea are nouă vieţi. Până acum a pierdut două, dar au mai rămas suficiente pentru a-şi îndeplini menirea de Unificatoare.

Planuri malefice, suspans, poveşti de iubire, incursiuni tulburătoare în mitologia egipteană, fantezie – totul adunat într-o carte incitantă, care nu trebuie ratată."

Am aruncat o privire pe site-ul de precomanda si se pare ca exista si un serial produs de cei de la ABC. Asadar, daca v-a placut cartea, poate vreti sa aruncati o privire si la ecranizara ei si sa faceti o comparatie. Totusi, sfatul meu e sa cititi cartea intai, e mai placut sa vezi stiind ce se intampla (pentru ca te poti concentra pe felul in care a fost realizat filmul) decat sa citesti stiind ce se intampla.

3 comentarii:

  1. serilul facut dupa carte a fost reusit, pacat ca l-au abandonat...mi-a placut actiunea. personajele

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit doar putin din primul volum deci nu pot sa ma pronunt inca. Daca imi va placea primul volum o sa cumpar si volumul 2.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu cand citesc titlul mereu ma gandesc fara sa vreau la cele 9 vieti ale pisicilor:))

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.