Blog   |  Despre   |  Recenzii   |  Book Bloggers of Bucharest                        
Anunț!
Începând din data de 27 iulie 2017, blogul s-a mutat la adresa jurnalul-unei-cititoare.ro. Aceasta este o versiune statică a lui de până la acea dată.

Vei fi redirecționat automat spre noul website în 15 secunde. (sau apasă aici)
Acolo, vei putea folosi funcția de căutare de pe bara din dreapta pentru a găsi articolele mai vechi.

miercuri, 5 octombrie 2011

Surprizele de miercuri la Editura Leda

I. PROMOŢII ÎN DIVERSE REŢELE
A. Pe site-ul LEDA până la sfârşitul lunii, toate volumele din seria Academia Vampirilor de Richelle Mead au reducerea este de 50%, transportul fiind oferit gratuit.
B. La hypermarketuri:
  • la CORA, cărţile de beletristică LEDA sunt la preţul de 13 lei pe volum.: (click pt link)
  • in reţeaua CARREFOUR este promotie la 6 titluri fantasy CORINT JUNIOR, o parte dintre cele cu care am avut promoţia pe site, cea până la 30 septembrie. Dacă aţi ratat-o pe-aceea, luaţi-vă cărţile de la ei!
C. La diverşi distribuitori din ţară se derulează mai multe promoţii:
  • Libris Braşov, 30% reducere la toate cărţile Leda şi 35% reducere la 20 de titluri fantasy şi urban fantasy Corint Junior;
  • Prăvălia cu cărţi Constanţa are reducere de minim 30% la toate titlurile Leda. (click pt link)
  • La Sedcom Suceava (Librăriile Alexandria), Librăria Corina din Arad, One Distribution în Cluj, Iaşi şi Timişoara, Librăria Esotera din Timişoara, Librăriile Mara Libris din Baia Mare, Columb din Piteşti, sunt sunt reduceri de 30% la Fantasy Leda, valabile până pe 31 octombrie
  • Promoţii cu 20% reduceri la Fantasy Leda se derulează şi în librăriile Sedcom Iaşi şi Prolibris Botoşani, valabile tot până pe 31 octombrie.

II. APARIŢII 
Ieri a aparut impreuna cu revista Bravo Girl Moartea la Dallas, volumul al doilea din Vampirii Sudului de Charlaine Harris. Cei de la Bravo au anuntat ca decizia lor cu privire la continuarea seriei va depinde de felul in care se misca pe piata acest volum, insa indiferent de aceasta, marţea viitoare va apărea la chioşcuri volumul al treilea, Clubul morţilor.  

III. CĂRŢI/SERII NOI
Conform optiunilor fanilor Leda, o serie mult-dorita pentru care Leda a achizitionat deja drepturile de publicare este seria Shadow Falls de C.C. Hunter. Asa ca editura le va indeplini dorinta cititorilor sai, surpriza de miercurea asta fiind anuntul: "SHADOW FALLS de C.C. Hunter în curând la editura LEDA" - Sursa

5 comentarii:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.